Annonce
Videbæk

Efter tre førstepladser blev Vestjylland Forsikring slået på målstregen: - Det vigtigste er, at vi scorer en høj kundetilfredshed, siger direktør

- Vi ville selvfølgelig gerne have beholdt førstepladsen, men det vigtigste er, at vi igen i år scorer en rigtig høj kundetilfredshed, siger direktør Jørgen Ladekjær. Pressefoto
Årets tilfredshedsmåling vækker glæde hos direktøren for Vestjylland Forsikring, Jørgen Ladekjær: - Jeg er stolt af Vestjylland Forsikring og af branchen, siger han.

Videbæk: Den årlige kundetilfredshedsmåling blandt landets forsikringsselskaber er netop landet. Efter tre førstepladser i træk indtager Vestjylland Forsikring i år andenpladsen med en flot tilfredshedsscore på 85,8 - kun overgået med 0,4 indekspoint af Popermo Forsikring. Det viser tal fra EPSI Rating Danmark.

Dermed har Vestjylland Forsikring opnået fire førstepladser og to andenpladser de seneste seks år, og det vækker glæde hos selskabets direktør, Jørgen Ladekjær.

Vi ville selvfølgelig gerne have beholdt førstepladsen, men det vigtigste er, at vi igen i år scorer en rigtig høj kundetilfredshed.

Jørgen Ladekjær, direktør, Vestjyllands Forsikring

- Vi ville selvfølgelig gerne have beholdt førstepladsen, men det vigtigste er, at vi igen i år scorer en rigtig høj kundetilfredshed. Det kræver en meget stor indsats, og når vi gør det år efter år, så er det ikke en tilfældighed, men kan tilskrives vores dygtige og dedikerede medarbejdere, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce

Stolt af branchen

De nye EPSI-målinger har ikke kun undersøgt kundetilfredsheden blandt forsikringsselskaber, men også en lang række andre brancher. Her skiller forsikringsbranchen sig positivt ud med en samlet kundetilfredshed på 76,4.

Til sammenligning tegner bank- og pensionsbranchen sig for henholdsvis 67,4 og 67,1. Og det flotte brancheresultat gør Jørgen Ladekjær stolt.

- Som direktør bliver jeg glad for at læse, at vi er i en branche med meget høj kundetilfredshed. Det omvendte scenarie ville jeg ikke have brudt mig om, så det er virkelig dejligt at være en del af, siger han og fortsætter:

- Samtidig kan vi se, at de kundeejede selskaber fortsat vinder frem. Otte ud af de 15 højest placerede forsikringsselskaber er ejet af kunderne, og det bekræfter bare, at måden, vi kundeejede selskaber driver forretning på, falder i kundernes smag.

Selvom Vestjylland Forsikring ikke tog førstepladsen i den samlede kundetilfredshed, ligger selskabet nummer ét på flere vigtige områder. Det gælder blandt andet image, produktkvalitet og servicekvalitet.

Derudover var der også flest af Vestjylland Forsikrings kunder, som svarede ja til, at deres forsikringsselskab kendte dem som individer.

- Det betyder meget for os. Vi gør jo en dyd ud af den personlige betjening, og at være tæt på kunden, så det er dejligt at se, at det også er oplevelsen hos kunderne, siger Jørgen Ladekjær.

Men på trods af de flotte resultater har Jørgen Ladekjær og Vestjylland Forsikring ikke tænkt sig at tage foden fra speederen.

- Vores ambition er jo at være selskabet med den højeste kundetilfredshed. Det synes vi er det ypperste, man kan opnå som et kundeejet selskab.

- Så vi skal fortsætte de gode takter og holde øje med nogle af de spændende trends, som EPSI-rapporten også fremlægger. Kunderne har øget fokus på relevant proaktivitet, forebyggelse og bæredygtighed, og det er områder, vi kigger ind i de kommende år, siger Jørgen Ladekjær.

Annonce
Tarm For abonnenter

En jul med stærke traditioner: 50 år i træk har Hardy hentet sit juletræ hos Inger

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Fra L.O.C. til Birthe Kjær: To festivaler klar med de første navne

Ringkøbing For abonnenter

Dansk er vejen til succes: Ngun har en dansk mand på arbejde og en burmesisk mand derhjemme

Debat

Corona: Fortsæt idrætsaktiviteterne ude i lokalsamfundene

Ringkøbing-Skjern

Coronasmitten sætter fortsat rekorder: 321 lokale er smittet de seneste syv dage

Ulrik Wilbek kritiserer smitteopsporing: Antallet af selvisolerede eksploderer og risikerer at lukke samfundet

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ribo Vinduer opfører ny fabriksbygning på 9500 kvm., Bechs Hotels ordrebog med alle 250 julefrokost-bestillinger forsvandt og andre glimt fra Gamle Dage

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ringkøbing-Skjern

Hvide Sande For abonnenter

Naboer er rasende over erhvervsmands byggeri af swimmingpool og anneks midt i Søndervig

Ekspert anbefaler nedlukning - lige nu: Omikron vil være dominerende inden nytår

Ringkøbing-Skjern

Gæt en træner: Vind billetter til Skjern Håndbolds kamp mod Mors Thy

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ridder af Hvide Sande og meget mere: Tidligere borgmester fik helt særlig overraskelse til sin fødselsdag

Ringkøbing-Skjern

47-årig mand bortvist fra værtshus: - Han råbte og skreg, siger politiet

Annonce