Annonce
Videbæk

12 millioner kroner og tre års hårdt arbejde senere: Endelig kunne en stolt by hylde sig selv og det nye sundhedsfællesskab

Den nye læge i Vorgod Lægehus Brian Nørgaard Albertsen og borgmester Hans Østergaard lige før den officielle del af indvielsen gik i gang. Foto: Mikkel Jezequel
Der var brede smil over hele linjen, da det nye sundhedshus til 12 millioner kroner ved Vorgod-Barde Hallen fredag blev indviet.

Vorgod-Barde: Man siger, at det er sundt at være glad og at få lidt sol på kroppen. Hvis det er rigtigt, så kan det godt være, at den nye læge i Vorgod Lægehus får lidt mindre at lave i den nærmeste fremtid, for glæden og stoltheden strålede om kap med solen og de blafrende dannebrogsflag, da det nye sundhedshus blev indviet fredag.

Brian Nørgaard Albertsen var en glad læge fredag. Der er optimale forhold for ham og hans medarbejdere i det nye lægehus. Foto: Mikkel Jezequel

Den nye læge, Brian Nørgaard Albertsen, sagde det på denne måde:

- I dag er en dag, som vi har glædet os til i rigtig lang tid. Det er virkelig en festdag og helt unikt, at man som ung læge får sådan en mulighed for at være medbestemmende. Jeg er så stolt over, at vi nu kan tilbyde så bredt et sundhedsudvalg i Vorgod-Barde.

Annonce


Jeg er så stolt over, at vi nu kan tilbyde så bredt et sundhedsudvalg i Vorgod-Barde.

Brian Nørgaard Albertsen, læge


At Brian Nørgaard Albertsen har haft medbestemmelse betyder, at han selv og kollegerne, sekretær Bente Kragelund, sygeplejeskerne Shideh Mortensen og Gitte Skibsted, samt uddannelseslæge Sophie Hauerberg Pold har fået optimale forhold at arbejde under med store rum, højt til loftet, dejligt lysindfald og godt indeklima både sommer og vinter.

- Vi fik også indarbejdet et fint urin-skab og skabt en direkte indgang fra parkeringspladsen til akutrummet, så patienter kan trille direkte ind på stuen fra ambulancen, siger Brian Nørgaard Albertsen.

I den nye lægeklinik er der i øvrigt gjort plads til, at der kan være endnu en læge og endnu en uddannelseslæge.

Formanden for Vorgod-Barde Hallen, Jørgen Clausen, taler med psykolog Alexander Skovgaard Kvarning, der sammen med sin hustru lejer sig ind i det nye sundhedsfællesskab i Vorgod-Barde Hallen. Foto: Mikkel Jezequel

Flere byggegrunde

Udover Vorgod Lægehus, som Ringkøbing-Skjern Kommune ejer, er der i den 600 kvadratmeter store tilbygning til Vorgod-Barde Hallen, blevet plads til psykologparret Karen og Alexander Skovgaard Kvarning og fysioterapeut Trine Christensen.

De talte også ved indvielsen, og de var præcist som Brian Nørgaard Albertsen meget tilfredse med det fantastiske arbejde, som de mange frivillige og Vorgod-Barde Hallen har stået bag de seneste tre et halvt år.

Alexander Skovgaard Kvarning sagde, at han for alvor blev overbevist om områdets potentiale af de billeder fra Vorgod Å, som hans hustru Karen på et tidspunkt havde taget og sendt til ham. Og han glæder sig naturligvis også til samarbejdet med lægehuset.

Den tidligere læge, Stella Reece, fik under arrangementet mange roser med på vejen for hendes arbejde for projektet. Det samme gjorde Ringkøbing-Skjern Kommune, der støttede ideen fra første færd.

Borgmester Hans Østergaard kvitterede for roserne:

- Sådan en dag kan man være stolt som både borger og kommune. Nu udstykkes der snart flere byggegrunde i Vorgod-Barde-området. Et fremtidssikret lægehus er helt sikkert med til at gøre området endnu mere attraktivt, siger han.

Der var stor interesse for at se det nye sundhedshus ved Vorgod-Barde Hallen. Foto: Mikkel Jezequel
Det nye fitness-rum. Foto: Mikkel Jezequel
Det nye holdtræningsrum i sundhedshuset ved Vorgod-Barde Hallen. Foto: Mikkel Jezequel
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ældrerådet overrasket over kommunens million-udgift til sikkerhedsvagter: - Det har vi aldrig hørt om

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Overskuddet mere end tredoblet: Ringkøbing-firma nød godt af danskernes hus-interesse i coronatiden

Ringkøbing For abonnenter

Vestjysk virksomhed fik største overskud nogensinde i 2020: - Vi har ikke mærket noget som helst til coronaen

Vestjylland

Politiets telefonnummer bruges af svindlere: Snyder sig til penge og personnumre

Ringkøbing-Skjern

Indretningsekspertens egne boligtips: Norsk fjeldhytte møder japansk minimalisme i Hvide Sande

Skjern For abonnenter

Lokal tømrermester øjenvidne til enorme skovbrande i Tyrkiet: - Jeg har aldrig oplevet noget så vildt

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Ringkøbing-Skjern

Seniordans er blevet hårdt ramt af corona: Får 25.000 til nyt projekt

Ringkøbing

Nye tider på det tidligere Schuberts Minde: Musik og sang ved åbent hus på Fjordhusene

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Skjern

Unge vestjyske iværksættere har store ambitioner med nyt dansk online galleri

Ringkøbing For abonnenter

Ikke mere coronapas: En byrde mindre for Naturkraft - og så alligevel ikke helt

Ringkøbing-Skjern

Nøgenbadning eller smalle veje: Hvad vil du helst læse om?

Annonce