Annonce
Ringkøbing

Efter roskildesygen: Hotel inviterer gæster til hyggeaften med tre retters menu

Hotel Ringkøbing inviterer til treretters menu. Arkivfoto

Ringkøbing: Hotel Ringkjøbing vil nu kompensere de gæster, som blev ramt af roskildesyge efter at have spist på hotellet.

Hotellet inviterer alle de gæster, som var på hotellet lørdag aften og spiste andestegsmenu, på en hyggeaften den 29. januar. Her vil hotellet være vært ved en treretters menu, inklusiv drikkevarer og kaffe.

Invitationen går specifikt til de spisende gæster lørdag aften, som ikke overnattede på hotellet. Heller ikke gæsterne, som spiste på hotellet fredag aften, får invitationen. Det skyldes ifølge daglig leder Charlotte Christiansen, at gæsterne fredag ikke blev syge - det blev lørdagsgæsterne.

Hotellet har endnu ikke taget stilling til, hvordan man vil kompensere de gæster, som overnattede på hotellet fra fredag til søndag, men det vil sandsynligvis blive i form af et gavekort på et nyt ophold.

Charlotte Christiansen opfordrer folk til at ringe til hotellet og booke sig ind på invitationen til spisning den 29. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skoleledere om folketingspolitikere: Et klart løftebrud!

Læserbrev: Regeringen går mod egne løfter, når den vil spare på erhvervsskoler og gymnasier. 28,9 mio. på erhvervsskolerne og 18 mio. på gymnasier: så meget vil Regeringen, Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Konservative, Alternativet og Liberal Alliance spare om året fra 2021-2023. Dét vil ramme skolerne hårdt. Allerede nu er både erhvervsskoler og gymnasier hårdt ramt af det berygtede 2% omprioriteringsbidrag – en pæn indpakning af en årlig besparelse, der ikke kan undgås at tage en bid af kvaliteten af uddannelserne. Så glæden var stor, da vi kunne se, at denne besparelse var fjernet med finanslovsforslaget for 2020. Nuvel, selv den største optimist forventede nok ikke, at vi fik de penge tilbage, som allerede var forsvundet (og netop allerede taget direkte fra vores unge menneskers uddannelser), men vi var alligevel lettede over at besparelserne nu var fortid! Sådan gik det ikke. Besparelserne er en direkte konsekvens af en underfinansiering af den nye uddannelse: Forberedende Grunduddannelse (FGU). Et manglende budget på intet mindre end 60 millioner! Lad os, før alt andet, slå fast: vi bakker op om den nye FGU. Men vi er uforstående over for, at man ikke har fundet ”nye” penge til dette formål. Det er en svinestreg, intet mindre – at ungdomsuddannelserne igen skal ”bøde” med besparelser for at finansiere nye tiltag. I de kommende 10 år vil vi lokalt i Ringkøbing Skjern se et drastisk fald i størrelsen af ungdomsårgange. Det presser vores ungdomsuddannelser til max. Sammenholdes denne udvikling med de mange besparelser, kan dét at bevare et attraktivt uddannelsestilbud til de unge blive svært udfordret – hvilket vil gå ud over bosætningen. Det vil være en katastrofe for en kommune, der i forvejen har svært ved at tiltrække tilstrækkelig arbejdskraft.

Videbæk

Intens eftersøgning endte lykkeligt: Hundehvalpen Nala stak af efter uheld på motorvej, men er fundet igen

Annonce