Ringkøbing

Efter plejehjemsbrand: Socialudvalg orienteres

Politikerne i social- og sundhedsudvalget skal på deres næste møde have en orientering om brandsikkerheden i kommunens plejeboliger. Arkivfoto

Ringkøbing: Familien til den 95-årige mand, som forrige weekend blev fanget i sin røgfyldte stue på Åstedparkens Ældrecenter efter at have tabt et tændt stearinlys, efterlyste i gårsdagens avis politisk handling for at sikre tidssvarende brandalarmer.

Løsgængeren Lennart Qvist, der er formand for social- og sundhedsudvalget, bad allerede i sidste uge om at få sagen på næste udvalgsmøde, oplyser han. Det sker, så politikerne kan få en orientering om brandsikkerheden i kommunens plejeboliger.

Ringkøbing-Skjern Kommune har allerede understreget, at alle regler er overholdt. Ifølge loven skal plejeboligerne opfylde de krav til brandsikkerhed, som gjaldt på opførelsestidspunktet. Og det gør Åstedparkens Plejecenter, har kommunen tidligere oplyst til Dagbladet.

Kommunen har dog efter en omfattende undersøgelse, der blev pålagt alle landets kommuner af Trafik- og Boligstyrelsen, fået en henvendelse fra styrelsen om, at man på en eller flere institutioner ikke lever op til kravene. Det skal nu undersøges nærmere.

Socialudvalgets næste møde foregår den 27. februar.

0/0
Ringkøbing

En dag på butikssofaen: Is i farvandet, en ny bluse - og så videre til Toscana

Ringkøbing

Shoppepause: Sofaen skaber vigtige relationer

Ringkøbing

2 x 10 hurtige til Hingerne

Ringkøbing

Erhvervsfolk køber gammelt posthus: Vores ultimative drøm er et diskotek

Erhverv

Mini Bazar genåbnet - ny ejer er ikke bekymret for hærværk

Ringkøbing

Damtoften har fået sin egen hjertestarter

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost