Annonce
Skjern

Efter næsten syv år på posten: Kulturcentrets direktør har sagt op

Dorthe Marie Siersbæk har været glad for sin tid i kulturcentret, og er nu klar på nye udfordringer. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Dorthe Marie Siersbæk tiltræder en ny stilling i Hvide Sande den 1. marts. Kulturcentret er i gang med at finde hendes afløser.

SKJERN: Ringkøbing-Skjern Kulturcenter skal nu ud at finde en ny direktør, efter at Dorthe Marie Siersbæk, der har haft stillingen i snart syv år, nu har besluttet sig for at søge nye udfordringer.

Den 1. marts tiltræder hun nemlig som HR- og kvalitetschef for Hvide Sande Shipyard, Steel & Service. Dorthe Marie Siersbæk har tre måneders opsigelse, så hendes sidste arbejdsdag i kulturcentret bliver den 28. februar.

- Der er nogle muligheder i en attraktiv virksomhed, som jeg tænkte, at det havde jeg mod på nu, og det har jeg heldigvis fået mulighed for. Der er en masse spændende opgaver i en spændende virksomhed, og nu var tiden der til, at jeg tog næste skridt i min karriere, forklarer Dorthe Marie Siersbæk om sin beslutning.

Annonce

Hun har sat stor pris på sine år i kulturcentret, hvor hun har mødt masser af spændende mennesker, mange aktiviteter og gode samarbejdspartnere.

- Det har været superspændende år med masser af udfordringer. Det er vemodigt at skulle sige farvel, men jeg har lyst og mod på det nye, og når der kommer en mulighed, så skal man gribe den. Jeg ser tilbage med stolthed på de år, jeg har haft i kulturcentret, siger Dorthe Marie Siersbæk.

Afleverer et center i god drift

Kulturcentrets formand Jørgen Thomsen ærgrer sig over, at Dorthe Marie Siersbæk har sagt op, men han glæder sig over den indsats, hun har ydet.

- Vi ønsker Dorthe Marie alt det bedste i sin nye stilling. Hun afleverer et kulturcenter, der er i god drift, og som er kommet fornuftigt ud af corona-krisen, siger Jørgen Thomsen i en pressemeddelelse, hvor han fremhæver at Dorthe Marie Siersbæk har været god til at involvere sig i lokalområdet, skabe netværk og samarbejde.

Processen med at finde en ny direktør er gået i gang.

- Vi håber på at kunne finde en værdig og lige så engageret afløser for Dorthe Marie Siersbæk således, at Kulturcentret kan fortsætte sin progressive fremdrift, fastslår Jørgen Thomsen i pressemeddelelsen.

Det har været superspændende år med masser af udfordringer. Det er vemodigt at skulle sige farvel, men jeg har lyst og mod på det nye, og når der kommer en mulighed, så skal man gribe den. Jeg ser tilbage med stolthed på de år, jeg har haft i kulturcentret.

Dorthe Marie Siersbæk, afgående direktør.
Annonce
Tarm For abonnenter

En jul med stærke traditioner: 50 år i træk har Hardy hentet sit juletræ hos Inger

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Nu kommer PCR-test til Skjern: Testcenter åbner allerede i denne uge

Ringkøbing For abonnenter

Dansk er vejen til succes: Ngun har en dansk mand på arbejde og en burmesisk mand derhjemme

Ringkøbing

Tæt opløb ved kåring af fotoklubs bedste skud: Én og samme fotograf leverede årets skud i både 2020 og 2021

Ringkøbing-Skjern

Går glip af sit sidste byrådsmøde: Iver Enevoldsen har fået corona

Se med lige nu: Sundhedsmyndighederne giver status på corona-situationen

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ribo Vinduer opfører ny fabriksbygning på 9500 kvm., Bechs Hotels ordrebog med alle 250 julefrokost-bestillinger forsvandt og andre glimt fra Gamle Dage

Skjern

Corona-usikkerhed rumler hos eksil-vestjyder: Julebussen fra studiebyerne kun fyldt halvt op

Hvide Sande For abonnenter

Naboer er rasende over erhvervsmands byggeri af swimmingpool og anneks midt i Søndervig

Regeringen arbejder hen mod pressemøde om corona-tiltag onsdag

Ringkøbing

Ny direktør vender hjem til Vestjysk: Landboforening skal nu ledes af tre direktører

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ridder af Hvide Sande og meget mere: Tidligere borgmester fik helt særlig overraskelse til sin fødselsdag

Ringkøbing

Stadig intet svar på Omikron-mistanke men ingen spredning efter gymnasiefest

Annonce