Annonce
Vestjylland

Efter elendigt sommervejr: Vi skal have et legeland for børn i Lemvig

Håndbold-profilen Rasmus Porup efterlyser andre, der vil være med til at skabe et legeland for børn i Lemvig. Foto: Johan Gadegaard
Rasmus Porup har allerede mærket en stor interesse, efter han har lanceret idéen om et legeland for børn i Lemvig - men hvor skal det være

Lemvig: Der mangler et legeland for børn i Lemvig.

Det er håndboldprofil i Lemvig-Thyborøn Håndbold og viceforstander på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole - og far til to små børn - Rasmus Porup, nået frem til efter en sommer med masser af regn, hvor børnene ikke har kunnet tumle udendørs.

- Et legeland vil være godt for vores egne børn her i Lemvig. Det vil være godt for bedsteforældre, der har besøg af børnebørnene. Det ville være godt for turister med børn, og det kunne måske endda trække flere børnefamilier til byen, har Rasmus Porup skrevet på et facebook-opslag.

Annonce


Et legeland vil være godt for vores egne børn her i Lemvig. Det vil være godt for bedsteforældre, der har besøg af børnebørnene. Det ville være godt for turister med børn, og det kunne måske endda trække flere børnefamilier til byen

Rasmus Porup, initiativtager til idéen om et legeland i Lemvig


- Jeg har gået og tænkt over idéen et stykke tid. Det har andre måske også. Derfor tænkte jeg, at jeg ville slå idéen om et legeland op for at høre, om der er interesse for det, og om andre arbejder på samme idé. Så kunne vi slå os sammen med større chance for at få noget ud af det, siger Rasmus Porup.

Masser af reaktioner

Og interessen er der. Rasmus Porup har fået masser af positive reaktioner via sms, messenger og andre henvendelser.

- Der er en hel del, der gerne vil være med til at gøre en indsats, så jeg tror, der er grundlag for det, hvis vi kan finde det rette sted. En start vil nok være, at der indkaldes til et møde, hvor interesserede møder op, og vi kan høre fra en person, der har haft succes med et legeland et andet sted, så vi kan høre, hvad der skal til, siger Rasmus Porup.

Han tænker ikke, det er en forening, der skal drive det, men måske en et selskab under en eller anden form.

- Det er noget af det, vi skal finde ud af. Jeg tænker ikke det her som en forretning, man skal leve af.

Annonce

Hvor skal det være

En af de første opgaver er at finde et velegnet centralt sted.

- Det er også en af grundene til, jeg har lavet opslaget, fordi jeg ikke lige har kendskab til et egnet sted. Centralt ligger nogle lukkede forretninger, men de er ikke ideelle. Der er for lavt til loftet. Jeg forestiller mig en lagerhal eller lignende. Forhåbentlig er der nogle, der kender en mulighed.

I sit opslag har Rasmus Porup efterlyst et sted på cirka 1000 kvadratmeter med fem-seks meter til loftet. Det skal være isoleret, så det kan bruges året rundt. Der skal gerne være toilet-faciliteter og et støbt gulv.

- Sådan en sommer som denne med så ringe vejr har der virkelig været brug for et indendørs sted. Jeg har den fordel, at jeg har kunnet tage mine egne børn på to og fire år med til efterskolen, hvor der er springfaciliteter. Jeg er uddannet fysioterapeut, så jeg kan se hvor godt, det er til børnene at kunne udfolde sig på den måde. Andre børn har ikke den mulighed, så derfor vil det være perfekt, hvis vi kunne skabe et legeland, hvor børnene rigtig kan røre sig, siger Rasmus Porup, som gerne modtager alle henvendelser fra interesserede og gode idéer til at arbejde videre med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ro på vestjysk S-bagland: En enkelt har meldt sig ud i protest, men der er generel opbakning til partilinjen

Annonce