Annonce
Vestjylland

Efter 53 år er det slut: Ikke mere JM i indefodbold

Efter at have arrangeret JM i indefodbold for ungdomsskoler i 53 år, trækker Lemvig Ungdomsgård nu stikket til stævnet. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Det er svært at skaffe frivillige, og medarbejderne bruger mange timer på stævnet. Derfor lukker Lemvig Ungdomsgård ned for traditionsrigt stævne
Annonce

Lemvig: Alting har en ende, og det gælder også for JM i indefodbold for ungdomsskoler.

Efter 53 år, hvor Lemvig Ungdomsgård har stået for stævnet, blev 2019-udgaven af mesterskaberne den sidste omgang.

Ungdomsgårdens bestyrelse og ledelse har i enighed valgt at lukke stævnet, siger formand Kristen Vahr Sørensen, der mandag sendte beslutningen ud til de mange ungdomsklubber, der gennem årene har deltaget i stævnet.

- Det er ikke en beslutning, der er taget hen over natten, og vi har diskuteret emnet intenst i bestyrelsen. Men det er blevet sværere at finde frivillige til at hjælpe til med stævnet, og samtidig kan vi se, at vores medarbejdere bruger mange timer på arrangementet. Vi skal også se på vores ressourcer, og hvordan vi anvender dem, og derfor føler vi, at det er rettidig omhu at lukke stævnet nu, siger Kristen Vahr Sørensen.

Han er ked af, at det har været nødvendigt at lukke stævnet, der har været med til at trække op mod et par tusinde børn og unge fra hele landet samt Sydslesvig til Lemvig i den første weekend af november gennem mange år.

Beslutningen om at lukke stævnet tog for alvor fart efter det seneste stævne i begyndelsen af november, hvor det gik op for bestyrelsen, hvor mange timer der blev lagt i arrangementet af stævnet.

- Samtidig er der også mange klubber i Jylland, der har færre ressourcer at arbejde med, og det har også haft indflydelse på beslutningen, siger ungdomsgårdens formand.

Han vil dog ikke afvise, at noget andet kan dukke op som afløser for de traditionsrige mesterskaber.

- Stævnet har gennem årene givet os en fantastisk PR over hele landet, og der har også været mange spillere, der gennem årene har haft gode oplevelser her. Nu vil vi se på, om vi kan lave noget med et andet setup. Men der er ikke besluttet noget, siger Kristen Vahr Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce