Annonce
Navne

Efter 47 år med vild vækst i tallene: Den Kongelige Belønningsmedalje klædte Carl Baes

Carl Baes modtager Den Kongelige Belønningsmedalje. Det er direktør Steen Bitsch, der sætter medaljen fast. Foto: Vestjyllands Andel
Carl Baes indledte sin imponerende karriere i grovvarebranchen i KFK i 1973. Fra 2002 og til sin pensionering sidste år, var han økonomi- og regnskabschef hos Vestjyllands Andel.

Ringkøbing: Hotel Ringkøbing dannede for nyligt rammerne om en reception for Carl Baes, som modtog Den Kongelige Belønningsmedalje efter 47 års ansættelse i grovvarebranchen.

68-årige Carl Baes indledte sin imponerende karriere i grovvarebranchen i 1973, hvor han kom i lære som kontorassistent hos det daværende KFK.

Den Kongelige Belønningsmedalje klædte Carl Baes, der sammen med sin hustru Birthe for et par år siden flyttede til Ringkøbing, hvor deres otium skal tilbringes. Foto: Vestjyllands Andel

Siden blev han udnævnt til bogholder, dernæst regnskabschef og regnskabscontroller i KFK, som i 2002 blev en del af fusionen Vestjyllands Andel. Her fungerede han som økonomi- og regnskabschef frem til sin officielle pension den 31. december 2020.

Annonce

75 til overrækkelsen

Grundet Covid-19 blev Carl Baes' afskedsreception flyttet til august 2021. I den forbindelse var cirka 75 familiemedlemmer, tidligere kolleger og samarbejdspartnere mødt frem på Hotel Ringkøbing for at deltage i arrangementet, hvor Carl Baes modtog Den Kongelige Belønningsmedalje efter 47 års ansættelse i grovvarebranchen.

Efterfølgende takkede hovedpersonen sine kolleger for mange gode stunder samt et stærkt sammenhold. Desuden har han fremhævet nedenstående højdepunkter fra sin karriere.

- Jeg tænker især tilbage på den fine modtagelse, jeg fik ved sammenlægningen i 2002. Samkøringen gik fantastisk godt, takket være et godt sammenhold blandt kollegaerne og ledelse, fortæller han og tilføjer:

- Det har været en utrolig spændende udvikling, jeg har været igennem med mine kollegaer. Med en omsætningsudvikling fra 700 millioner kr. i 2002 til omkring 2,3 milliarder kr., da jeg forlod VA.

I slutningen af sin karriere indtog Carl Baes en vigtig rolle i implementeringen af Vestjyllands Andels nye ERP-system, som håndterer alle processerne i den store grovvarevirksomhed.

Det har været en utrolig spændende udvikling, jeg har været igennem med mine kollegaer. Med en omsætningsudvikling fra 700 millioner kr. i 2002 til omkring 2,3 milliarder kr., da jeg forlod VA.

Carl Baes

- Det har været spændende at være med i udviklingen af det nye ERP-system. Fantastisk at så mange kollegaer i fællesskab, sammen med dedikerede konsulenter, har kunnet få dette system søsat. Det lover godt for fremtiden. Et system, som VA vil udvikle på og få glæde af i mange år frem, påpeger Carl Baes og sender afslutningsvis en hilsen til Vestjyllands Andels ledelse og bestyrelse.

- Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med ledelse og bestyrelse, som altid har været i øjenhøjde med medarbejderne.

Carl Baes er bosiddende i Ringkøbing sammen med sin hustru Birthe. Ud over sine fritidsinteresser, som er lystfiskeri, tennis, og nu også golf, har han et ønske om at bruge sin pensionisttilværelse på flere oplevelser sammen med familie og venner.

Den ellers officielle tak til Dronning Margrethe for fortjenstmedaljen, er suspenderet for dem, der har fået fortjenstmedaljen under corona. Carl Baes måtte derfor "nøjes" med medaljen og receptionen:

- Det er helt ok. Det var en rigtig god oplevelse at være sammen med venner, familie og mine tidligere kolleger ved receptionen, siger Carl Baes.

Carl Baes

Carl Baes er 68 år gammel.

Han kom i lære hos det daværende KFK (Korn og Foderstof Kompagniet) i Ringkøbing i 1973, og var almindelig kontorassistent til 1981.

I 1981 blev han udnævnt til bogholder. Det var han indtil 1988, hvor han fik stillingen som regnskabschef. Den stilling beholdt han indtil år 2000. Herefter var han regnskabs- controller hos KFK i Aarhus.

Da KFK lukkede i 2002, blev stillingen skiftet ud med stillingen som økonomi- og regnskabschef hos Vestjyllands Andel i Ringkøbing. Han gik på pension 31. december 2020.

Carl Baes er født og opvokset i Ringkøbing. Sammen med sin hustru, Birthe Baes, har han boet 19 år i Silkeborg, men parret flyttede for et par år siden tilbage til Ringkøbing, hvor de vil tilbringe deres otium.

Birthe har tidligere arbejdet på Silkeborg Data. Hun er også gået på pension nu.

Parret har to børn, Rasmus og Christine, der begge bor i København, og to børnebørn.

Annonce
Skjern For abonnenter

Økonomisk trængte står i kø for at få råd og vejledning: Marianne afviser flere på grund af mangel på frivillige rådgivere

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Klar besked til 800 festdeltagere efter to coronasmittede: Bliv testet så hurtigt som muligt

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Erhvervsnavne: Rokader i Skjern Håndbold

Ringkøbing-Skjern

Se hvem der bliver formand for hvad: Region Midtjyllands nyvalgte regionsråd har konstitueret sig

Ringkøbing-Skjern

Snart er der hjælp til vaccine-presset: Læger må vaccinere mod corona i egen praksis

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Udsatte unge cyklede til Frankrig og fandt vejen til et bedre liv: - Hele mit liv har forandret sig

Navne

Mindeord: - Nu er det sjove forbi, lød de sidste ord, inden 92-årige Johannes Kirk fra Spjald sov ind

Ringkøbing

Mistanke om corona-varianten Omikron på Ringkjøbing Gymnasium – 1. g’erne er sendt hjem

Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!

Ringkøbing-Skjern

Vindernumre i Lions Julelotteri 2021

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Boligforening indgår aftale om specialpris: 1700 beboere tilbydes at skifte el-selskab

Tarm

Tyveknægte løb fra Brugsen med fyldt indkøbskurv - nu sidder de i spjældet og venter på udvisning

Annonce