Annonce
Hvide Sande

Efter 39 år i Hvide Sande: Forretning flytter til Ringkøbing

Indehaveren af Hvide Sande Båd- og Motorservice har valgt at flytte virksomheden fra Hvide Sande til Ringkøbing. Foto: Poul Osmundsen
I 39 år har Gitte og Erik Nielsen drevet værksted og forretning ved lystbådehavnen i Hvide Sande. 40 års-jubilæet skal fejres i Ringkøbing.

Hvide Sande-Ringkøbing: Der skal ske noget nyt. Og som 59 og 60-årige føler Gitte og Erik Nielsen sig ikke klar til at blive pensionister. Derfor kiggede de hinanden i øjnene og besluttede sig for, at næste kapitel som indehaver af Hvide Sande Båd- og Motorservice kommer til at foregå på Birkmosevej i Ringkøbing.

- Vi har hele tiden tænkt, at vi gerne vil bo i Ringkøbing, når vi bliver ældre. Vi er ikke helt klar til at slippe det hele endnu, så nu tager vi springet og flytter værksted og showroom til Ringkøbing, fortæller Erik Nielsen.

Det nye domicil åbner på Birkmosevej 3 i Ringkøbing til november eller december:

Annonce

- Vi venter lige på byggetilladelsen, og så går vi i gang med at bygge, og vi bygger vores privatbolig lige ved siden af også, fortæller han.

Kunder fra stort område

Indtil videre består Hvide Sande Båd- og Motorservice af tre dele: værksted, showroom og butik med udstyr som blandt andet redningsveste og reb til både. Butikken lukker, når virksomheden flytter til Ringkøbing, mens showroom'et får åbent efter aftale.

- Gitte vil gerne ud og finde et deltidsjob, og jeg skal stadig betjene vores kunder, som kommer fra lokalområdet men også fra Lemvig, Struer, Horsens og Juelsminde. Derfor lukker vi butikken, så der ikke skal være nogen på adressen på faste tidspunkter, fortæller Erik Nielsen.

Derfor betyder det heller ikke noget for forretningen ,at den fra november ikke længere skal ligge lige ved lystbådehavnen i Hvide Sande.

- Da vi begyndte for 39 år siden. var 99 procent af kunderne fjordjoller. I dag udgør de to-tre procent. Ellers er vores kunder både det offentlige, Vestas, erhvervsbåde og lystbåde - og de sidste ligger i havne mange steder i hele landet, siger Erik Nielsen.


Da vi begyndte for 39 år siden. var 99 procent af kunderne fjordjoller. I dag udgør de to-tre procent.

Erik Nielsen, Hvide Sande Båd- og Motorservice


Annonce

Generationsskifte på vej

Parret har i mange år boet i Hvide Sande - men for godt et år siden solgte de huset i fiskerbyen og har siden boet i Skavenhus, hvor de bliver, indtil de kan flytte ind i det nye hus i Ringkøbing:

- Der er også det element i at flytte til Ringkøbing, at vi håber, vi finder en eller et par stykker, der vil overtage forretningen om nogle år. Den proces vil vi gerne sætte i gang nu, og vi tror, det bliver  nemmere, når vi rykker i helt nybyggede lokaler og lukker butikken, så man ikke er så bundet af faste åbningstider, siger Erik Nielsen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

'Hvide Sande' har stadig førstepladsen i danskernes tv-hjerter - og er nu kommet med i eksklusiv klub

Annonce