Annonce
Fodbold

Effektive Videbæk IF fik sæsonens første sejr

Det blev meget afgørende, at Videbæk IFs træner Ruben Nielsen satte de to angribere Danni Berthelsen og Morten Martinsen på banen i anden halvleg mod Skjern GF, for de scorede hver et enkelt mål til sejr på 3-1. Foto: John Thomsen
Tre mål på tre afslutninger inden for målrammen gav Videbæk IF en sejr på 3-1 ude over Skjern GF i serie 2 pulje 21.

Skjern: Tre afslutninger inden for målrammen og tre scoringer. Jo bundholdet Videbæk IF viste stor effektivitet, da de torsdag hentede sæsonens første point ved at besejre Skjern GF 3-1.

Efter spil og chancer var det misvisende, og det var Videbæks træner Ruben Nielsen godt klar over.

- Vi spillede ikke flot, men det var heller ikke afgørende. Efter vi smed en føring på 4-1 i weekenden var det vigtigste, at vi arbejdede stenhårdt i dag ud fra en lidt mere defensiv opstilling, end vi plejer. Vi forsøgte at lukke godt af, og det lykkedes takket være især en god kamp af målmand Frederik Markussen. Fodboldmæssigt var vi et stykke fra vort normale niveau, men vi fightede, og de tre point giver en smule nyt håb i bunden, sagde Ruben Nielsen efter kampen.

Hans tropper fik en ønske start. Hjørnespark til forstolpen i det tredje minut blev headet på trekantsammenføjningen af Henrik Thorsager, hvor efter Dennis Rabjerg let kunne sende riposten i mål til 1-0.

Meget mere så man ikke til Videbæk i første halvleg. De havde ikke flere afslutninger, og de havde nok at gøre med at holde stand.

Det lykkedes til gengæld fint, for Skjern var ikke effektive nok.

Først forsømte Jakob Ørbæk Juel-Nielsen at få afsluttet efter bandespil med Kasper Chopart. Kasper Chopart headede lige over efter hjørnespark, og senere vred Chopart sig fikst fri i feltet på en bold fra Martin Pagaard, men Frederik Markussen reddede meget flot. Det samme gjorde målmanden senere på endnu et godt skud fra Kasper Chopart, mens Jakob Ørbæk Juel-Nielsen havde frit skud tæt forbi mål.

Det kunne nærmest ikke blive ved med at gå for Videbæk, og det gjorde det da heller ikke efter pausen.

Martin Pagaard, der var Skjerns bedste mand offensivt, brød igennem i venstre side, og hans tværbold kunne en fremstormende Kristian Knak skubbe i mål til 1-1.

Derfra havde Skjern meget spil, men åbne chancer fik de ikke trods flere pæne opløb.

Så var det, Videbæk viste effektivitet efter to indskiftninger af to friske angribere i Danni Berthelsen og Morten Martinsen.

Først sendte Dang Jensen et hjørnespark til bagstolpen, hvor Danni Berthelsen, der nok er serie 2s bedste mand i hovedspillet, fik lov at stå alene, og så scorede Danni Berthelsen selvfølgelig til 2-1 på hovedstød.

Og søreme om ikke det blev 3-1 kort efter. Danni Berthelsen sendte en stikning ud i højre side til Morten Martinsen, der så målmand Martin Rasmussen stå langt ude af sit mål, og så lobbede Morten Martinsen sikkert bolden i mål.

- Spillemæssigt var det godkendt af os. Vi scorer bare ikke mål nok, og så lukkede vi to dumme mål ind på dødbolde. Det var skidt, sagde Skjerns træner John Pagaard.

Serie 2 pulje 21

Skjern GF-Videbæk IF 1-3

Mål: 3. minut: 0-1 ved Dennis Rabjerg. 53. minut: 1-1 ved Kristian Knak. 78. minut: 1-2 ved Danni Berthelsen. 83. minut: 1-3 ved Morten Martinsen. Advarsler til Skjerns Jonas Fowle efter 39 minutter og Nicolai Bro Iversen efter 79 minutter. Skjern skiftede Jakob Ørbæk Juel-Nielsen, Simon Pagaard og Frederik Tønder ud med Kristian Knak, Mikkel Præst og Frederik Akselsen i pausen. Videbæk skiftede en skadet Simon Madsen ud med Tobias Kynde efter 35 minutter, og midt i anden halvleg kom Danni Berthelsen og Morten Martinsen på banen for Nikolaj Haahr Olesen og Lasse Gade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce