Annonce
Ringkøbing

Dyrecenter har mærket kæledyrsønsket under nedlukning: Må minde om, hvad et kæledyr kræver

Dorte Jessen har solgt lidt flere hamstere under nedlukningen, end hun plejer at gøre. Foto: Gudrun Pedersen
Hos Ringkøbing Dyrecenter er der også blevet langet lidt flere hamstere over disken end normalt. Nogle endda med en formaning om, at kæledyret kommer sammen med et ansvar.
Annonce

Ringkøbing: Det er øjensynligt ikke kun hunde, som flere har fået interesse for under nedlukningen. Ringkøbing Dyrecenter oplever også, at de har solgt flere hamstere og fisk under nedlukningen.

- Vi har solgt en 12-14 hamstere her under coronaen. Det er ikke kun fordi, der har været lukket ned, at de ville købe dem. Det er primært fordi, at folk har haft bedre tid til det. Men jo, der er flere, der har villet have dyr nu her, men det er kun fire af dem, der har været solgt direkte på grund af nedlukningen, fordi der nu skulle ske noget, siger Dorte Jessen, der er indehaver af dyrecentret.

Hun oplevede desuden, at hun to tilfælde har været nødt til at minde kunderne om, at der medfølger et ansvar, når man køber et kæledyr:

- Man skal vide, hvad man går ind til, og at det lige så meget er en forælderopgave at have dyr. Der er lige nogle få, hvor vi har skullet op at markere, hvordan det er at have kæledyr. De fleste, der kommer her, ved godt, hvad man skal, men vi har lige været nødt til at minde nogle af dem om det, siger Dorte Jessen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

To elever fra kristen friskole smittet med corona: Klassekammerater sendt hjem

Skjern

Endnu en skole sender elever hjem: Medarbejder på Amagerskolen ramt af corona

Annonce