Annonce
Skjern

Dropper stor indvielsesfest: Skjerns nye spektakulære gigant åbnes i stilhed

Vandhaverne i Skjern er etableret omkring den gamle ferskvandstank på Grønningen. Her ses Lars Foged, formand for Skjern Udviklingsforum, og landmåler Niels Peter Jensen, under arbejdet med konstruktionen. Arkivfoto: Christian Baadsgaard
Annonce

SKJERN: Endnu engang kommer coronaen på tværs, for Skjern Udviklingsforum og projektgruppen omkring Vandhaverne i Skjern havde drømt om den helt store folkefest ved åbningen af Vandhaverne den 19. september.

Men den aktuelle corona-situation gør, at festen må aflyses i denne ombæring, for reglerne for at holde en fest er så stramme, at det ikke kan lade sig gøre at gennemføre det, der var planlagt.

Derfor er festen også udsat til den 29. maj 2021, hvor større forsamlinger formodentlig kan lade sig gøre igen.

Lars Foged, formand for Skjern Udviklingsforum, beklager også, at folkefesten må udskydes, men understreger, at den formelle overdragelse af de tre haver, Vandhaverne, til Ringkøbing-Skjern Kommune foregår som planlagt den 19. september.

Projektgruppen inklusive arkitekt Bo Christensen mødes den dag med borgmester Hans Østergaard, vandrer over de nye broer og bekræfter dermed symbolsk og på festlig vis de indgåede aftaler.

Vandhaverne er fuldt tilgængelige fra 1. oktober, og indtil da må borgerne følge med i projektet ved at kigge gennem hegnet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Fra i morgen kan du testes for coronavirus i Tarm

Ringkøbing-Skjern

Torsdagens smittetal: Der er ikke fundet nye smittetilfælde i Ringkøbing-Skjern det seneste døgn

Annonce