Annonce
Hvide Sande

Drengedrøm gik i opfyldelse for DM-vindere

Jakob Sally vandt DM i Wakeboard i kategorierne "Open Men" og "Features Only" denne weekend i Hvide Sande. Foto: Jørgen Kirk

Jakob Sally og Viktor Bøndergaard vandt i weekenden DM i wakeboard i hver deres kategori.

Annonce

Hvide Sande: Nerver og nervøsitet kan hurtigt spille en stor rolle hos deltagerne ved store konkurrencer eller nationale mesterskaber.

I weekenden havde flere af de lokale wakeboardere fra Hvide Sande Kabel Klub dog styr på nerverne, hvilket resulterede i fire DM-titler og flere podiepladser.

Den lokale Jakob Sally er en af dem, som kan kalde sig Danmarks bedste det kommende år. Han blev nummer et i kategorierne "Open Men" og "Features Only", og sejren på hjemmebane betyder meget for den 20-årige vestjyde.

- Det betyder jo, at jeg kan kalde mig den bedste i Danmark. Det er en drengedrøm, som er gået i opfyldelse, og det er noget, jeg har arbejdet rigtig hårdt for at opnå, siger den nykårede danmarksmester.

Også i kategorien "Boys" kunne Hvide Sande Kabel Klub juble over at få en danmarksmester, da 14-årige Viktor Bøndergaard steg til tops. Også han har brugt lang tid på vandet inden DM.

- Det er først og fremmest en stor anerkendelse at blive danmarksmester. Jeg har trænet mange timer hver dag i tre år på at nå hertil, så jeg er meget glad, forklarer han.

Jeg drømmer om at komme med til EM. Det er ikke sikkert, fordi folk i Europa er dygtige

Viktor Bøndergaard
Viktor Bøndergaard blev danmarksmester i kategorien "Boys" i denne weekend i Hvide Sande. Foto: Jørgen Kirk
Annonce

Ambitioner om mere

De nykårede danmarksmestre stiller sig imidlertid ikke tilfreds med weekendens resultater.

Viktor Bøndergaard har en klar ambition om at blive danmarksmester i nogle af de andre kategorier, når han bliver ældre og får mere erfaring.

- Mit næste mål er at vinde junior-kategorien. Jeg kan stille op allerede næste år, men det ved jeg endnu ikke, om jeg gør, forklarer han.

Årsagen er, at han også overvejer at stille op i den internationale konkurrence næste år.

- Jeg drømmer om at komme med til EM. Det er ikke sikkert, fordi folk i Europa er dygtige, siger Viktor Bøndergaard.

Hos Jakob Sally er drømmen også at komme til udlandet. Han har dog den udfordring, at han på nuværende tidspunkt er i gang med en tømreruddannelse.

- Jeg bliver færdigudlært som tømrer til marts næste år, så indtil da bliver jeg i Danmark. Tidligere har jeg været til stævner i Tyskland, og på et tidspunkt vil jeg gerne ud at rejse igen, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Knap 700 er blevet testet siden fredag: Endnu en er smittet i Ringkøbing-Skjern

Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Danmark

Regeringen dropper lempelse af forsamlingsforbud

Annonce