Annonce
Sport

Dramatisk afslutning i sæsonpremiere: Rødt kort, to scoringer og sejr til Skjern over RIF

Da stadionuret viste 87 minutter, måtte Skjerns Thomas Juul Hansen forlade banen noget slukøret, efter dommeren viste ham det røde kort. Foto: Mikael Sand
Der skulle gå 87 minutter, inden der for alvor kom gang i løjerne, da Skjern på hjemmebane mødte RIF i fodboldens serie 1.

Skjern: Lad det være sagt med det samme. Dagbladets udsendte sled ikke kuglepennen op og brugte heller ikke ret mange sider af notesblokken for at holde styr på forløbet af fodboldkampen i serie 1 mellem Skjern GF og Ringkøbing IF.

Om det var nervøsitet blandt spillerne over, at der var tale om sæsonpremiere, eller banen ganske enkelt var for knoldet, er svært at vurdere, men kampen på banen ved Ringkøbing-Skjern Kulturcenter i Skjern vil aldrig havne i historiebøgerne under det afsnit, der hedder "fremragende, spændende, dramatisk".

Dog skal spillerne, hvor hovedparten er i den unge afdeling, vel mellem 20 og 23 år, skal have ros for, at de arbejdede og kæmpede med alt, hvad de havde.

Kampens første 88 ud af 90 minutter er det forholdsvis hurtigt at komme igennem.

Skjern-spillerne indledte kampen fint og så bedst ud de første 20-25 minutter. Hjemmeholdet kom også foran 1-0 efter 23 minutter. Det var dog ikke en grønbluset, der sendte bolden i mål. Et indlæg fra Skjerns Martin Pagaard ramte nemlig en RIF'er, der uheldigt headede bolden i eget mål.

10 minutter senere var det så RIF's tur til at score i det - for RIF - rigtige mål. En RIF'er blev sendt mod mål efter en lang aflevering, og Skjerns målmand havde åbenbart fejlvurderet situationen. Han løb af straffesparksfeltet, men RIF-spilleren nåede bolden, driblede uden om målmanden og trillede bolden i det tomme mål.

Annonce

Drama i slutminutterne

Efterhånden som minutterne gik, så det ud til, at lokalopgøret ville slutte med en pointdeling, men fra det 87. minut til det 93. minut - dommeren havde lagt tre minutter til, som dommere altid gør - kom der for alvor gang i løjerne.


Vi spillede ikke til at vinde, og i dag kan man se, at nogen af mine spillere mangler nogen kilo og noget fysik, men det skal nok komme. Havde vi bare scoret på det frispark i det 87. minut.

Jesper Dalsgaard, spillende træner for RIF


Efter 87 minutters spil begik Skjerns Thomas Juul Hansen et frispark lige uden for straffesparksfeltet. Det udløste et rødt kort, og Juul Hansen måtte forlade banen. På det efterfølgende frispark var RIF's Jeppe Graversen tæt på at score til 2-1.

I stedet for tog et eller andet ved Skjern-mandskabet, der var blevet reduceret fra 11 til 10.

I det 90. minut scorede Jens Christian Sørensen til 2-1, og bare to minutter senere gjorde Kasper Chopart det til 3-1.

Og vupti - det, der lignede uafgjort, blev til tre point til Skjern og et rundt nul til RIF.

Skjern-træner John Pagaard var  godt tilfreds med sejren, selv om spillet ikke havde været så godt som ønsket. På spørgsmålet om han vil begynde med 10 på banen næste gang i stedet for de normale 11, lød svaret sådan.

- Ja, det kunne da være en idé. Det så i hvert fald ud til, at de 10, der var tilbage i dag, syntes, de havde bedre plads til at spille, kom det med et smil fra John Pagaard.

Så meget smil var der ikke på læberne hos RIF's spillende træner Jesper Dalsgaard.

- Vi spillede ikke til at vinde, og i dag kan man se, at nogen af mine spillere mangler nogen kilo og noget fysik, men det skal nok komme. Havde vi bare scoret på det frispark i det 87. minut, lød det fra Jesper Dalsgaard.

Tilskuere var der ikke mange af til lokalopgøret mellem Skjern og RIF 2 i serie 1, men spillere, trænere og dommertrio skulle ikke snydes for synet af Dannebrog. Foto: Mikael Sand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

HB skifter ud på trænerbænken

Annonce