Annonce
Debat

Drama på Vestkysten: Besynderlige forløb i sager om turistfremme

Børsmose Strand blev lukket for offentligheden i forbindelse med filmoptagelser. Foto: John Randeris
Annonce

Læserbrev: Filmoptagelse til ny krimi på TV2 lukkede en del af stranden i Børsmose i 2 dage. Straks var en politiker på banen med kritik. Ja, hvorfor ikke?

Så var der nyt drama om vores strande, der ikke engang kunne opnå en plads på Friluftsrådets Top 25 over de bedste strande i Danmark. Her i Vestjylland ved vi, at det ikke kan passe. Vi har strande i verdensklasse.

Små dramaer i den store sammenhæng, men så var der da også sagen om fratrædelsen af den nye direktør for Destination Vesterhavet. Efter 1 måneds sygemelding fratræder hun.

I april måned fratrådte tidligere turistchef i Varde Kommune Colin Seymor fra Destination – efter gensidig aftale. Det var vi mange, der dengang undrede os over. En dedikeret og dygtig turistchef kunne man ikke gøre brug af i den sammenbragte Destination Vesterhavet, der dækker Varde og Ringkøbing-Skjern Kommuner – og med hovedsæde i Hvide Sande.Kunne ønske mig en dybtgående granskning af hele det her besynderlige forløbDestinationen er finansieret af private organisationer, men også de to kommuner bidrager væsentligt til driften med hver 4 mio kr. årligt til drift og udvikling samt gratis bopæl i Hvide Sande – stillet til rådighed af den ene kommune. Herudover offentlige tilskud efter behov til konkrete projekter, samt statsligt tilskud til projektets opstart.

Men offentligheden har ingen mulighed for at få indblik i, hvad f.eks. prisen var for fratrædelsen af tidligere turistchef Colin Seymor, og nu prisen for fratrædelsen af nuværende direktør Liv Thøger-Aldahl.

Kunne ønske mig en dybtgående granskning af hele det her besynderlige forløb fra det åbenlyse drama i den nyetablerede Destination Vesterhavet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Skjern

Ung narkobilist snuppet i Skjern

Annonce