Annonce
Ringkøbing

Drabssigtet kvinde fra Tim skal blive i fængsel

Politiet afspærrede søndag aften dele af Fresiavej i Tim efter drabet. Foto: Jørgen Kirk

En 54-årig kvinde fra Tim nægter sig skyldig i anklager om vold med døden til følge. Hun handlede i nødværge, da hendes 55-årige partner søndag blev stukket ned, siger forsvareren.

Herning: Det var en 54-årig kvinde fra Tim, der selv slog alarm, da hendes samlever, en 55-årig mand, søndag eftermiddag blev stukket ihjel med en kniv i deres fælles hjem på Fresiavej.

Mandag sad hun selv foran en dommer, sigtet for at være skyldig i vold med døden til følge.

Den 54-årige kvinde sad i sal B i retten i Herning stadig iført en blå dna-dragt, da dommeren klokken 12 åbnede grundlovsforhøret.

Med rystende hænder tog hun ind imellem en sluk vand af en plastikkop, mens anklageren læste sigtelsen op for de tilstedeværende, og hun svarede kun med lavmælte enstavelsesord.

Her fremgik det, at den 54-årige er sigtet efter straffelovens paragraf 246 om grov vold med døden til følge.

Annonce

Lukkede døre

Søndag eftermiddag ringede kvinden 112, men ambulanceredderne kunne hurtigt konstatere, at der var foregået noget mistænkeligt og sendte derfor bud efter politiet.

Her kunne betjente konstatere, at den 55-årige var blevet stukket flere gange i overkroppen med en kniv, og kvinden blev anholdt klokken 15.44.

Til dette kunne kvindens beskikkede forsvarer oplyse, at hun nægtede sig skyldig, subsidiært at hun handlede i nødværge.

Han kunne desuden oplyse, at kvinden ikke ønskede at udtale sig ved grundlovsforhøret, hvilket hun heller ikke havde pligt til.

Nærmere kommer offentligheden dog ikke sagen i denne omgang, da anklageren begærede, at grundlovsforhøret skulle holdes for lukkede døre, så tilhørende og presse ikke havde adgang til at følge med.

Kvinden blev efter grundlovsforhøret varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Det kontantløse samfund: Corona-krisen kan skubbe mønter og sedler i graven

Annonce