Annonce
Fodbold

Drømmestart på sæsonen for Ølstrup G&U - Daniel Mogensen scorede efter to minutter

Daniel Mogensen sled og slæbte sig igennem til scoring til 1-0, da Ølstrup G&U åbnede sæsonen med sejr på 2-0 i Hviding. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Et mål efter kun to minutter af Daniel Mogensen sendte Ølstrup G&U på kurs mod en sikker sejr på 2-0 ude over Hviding i serie 2.
Annonce

Hviding: Ølstrup G&U kunne ikke få en meget bedre start på sæsonen, end de fik i Hviding tirsdag aften.

- Nej for vi kom foran allerede i det andet minut. Det var perfekt, fortalte Ølstrups træner Carsten Holm.

Målet var et resultat af sandt arbejdsraseri.

- Det så håbløst ud, da Daniel Mogensen jagtede en lang bold. Men han fik den presset forbi en forsvarer, og så fik han prikket en afslutning ind på målmanden, hvor efter Daniel Mogensen selv kunne løbe returbolden i mål. Godt fightet, sagde Carsten Holm.

- Derfra sad vi på spillet. Vi fik kun en enkelt chance mere inden pausen, men den scorede vi også på. Martin Bigum Nørgaard boksede hjørnespark til Hviding ud af feltet. Bolden endte hos Jeppe Christensen, der fik masser af tid og plads til at løbe bolden frem, og det endte med en meget flot frispilning til Niklas Jul, der scorede sikkert til 2-0, fortalte Carsten Holm.

Han havde masser af ros til målmand Martin Bigum Nørgaard.

- Bigum dirigerede fint med forsvaret hele tiden. Og han tog sig stille og roligt af alt det, der kom mod målet. En god indsats, der sørgede for ro i defensiven, lød det fra Carsten Holm.

Ølstrup havde ikke problemer med at holde fast i føringen efter pausen.

- Vi havde kun lidt problemer, når vi mistede koncentrationen på bolde fremad. Heldigvis fik Hviding kun en enkelt stor chance, og det var kort før tid, hvor Thomas Høgsberg fik blokeret i forsvaret. Vi havde ikke meget mere. Daniel Mogensen fik skud reddet på stregen af en forsvarer, og resten af tiden var det ufarlige afslutninger fra distancen og så et par gange, Per Bak lige manglede det sidste. Men det var nok, og det var en fortjent sejr, sagde Carsten Holm.

Serie 2 pulje 21

Hviding-Ølstrup G&U 0-2

Mål: 2. minut: 0-1 ved Daniel Mogensen. 34. minut: 0-2 ved Niklas Jul. En advarsel til Hviding efter 74 minutter. Ølstrup skiftede en småskadet Niklas Jul og Thomas Sand Christensen ud i pausen for Simon T. Jensen og Michael Marhauer Jørgensen, og senere kom Thomas Sand Christensen på banen igen for Daniel Mogensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce