Annonce
Navne

Drømmerejsens destination: Vi vil bekræfte vores kærlighed på en strand på Hawaii

1. februar tiltrådte Chris Kroer Jensen en to-årig stilling som projektchef på WestWind24. Målet er at skabe en stor elbil-event, der gerne skal give genlyd langt ud over kommunegrænsen i Ringkøbing-Skjern. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Chris Kroer Jensen har gennem årene løst opgaver for blandt andre NorthSide Festival, DR og Grøn Koncert. Lige nu er han chef på et projekt med at skabe en vestjysk el-bilevent, der gerne skal give global genlyd. I den sammenhæng skal Chris Kroer Jensen i næste uge mødes med komiker Jan Gintberg og journalist Anders Agger, der også er involveret i WestWind 24.

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG, der starter tidligt med en runde golf ved syv-tiden, efterfølgende brunch/frokost med familien.

Derefter lidt havearbejde og så afslapning.

Skulle Manchester United være så heldige at vinde en fodboldkamp denne dag, kan jeg ikke ønske mig mere.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE Riisvangen Stadion, hvor min gamle og lokale fodboldklub, Aarhus Fremad, hører hjemme. Det er simpelthen Danmarks hyggeligste stadion.

Vi skal også besøge Aros, som på smukkeste vis indrammer Aarhus set fra oven, og endelig det urbane og skæve iværksættermiljø på Godsbanen i Aarhus.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR til et bryllup. Jeg er ikke kirkegænger til daglig, men jeg elsker at gæste guds hus og ville ønske, at kirken kunne være ramme for flere møder.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE 'You’re the first, the last, my everything' af Barry White. Han er en af de største croonere, vi har set.

Jeg havde for år tilbage en drøm om at få planlagt en større dinner-concert med Barry, men han døde desværre under beskrivelsen af konceptet. Siden har jeg ikke turdet arbejde med kunstner-koncepter ... men Barry White vil jeg altid hylde på en karaokebar.

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, SÅ VIL JEG invitere min frue til Hawaii.

Jeg har haft fornøjelsen af at gæste Hawaii for mange år siden, min frue har ikke været der, og vi har aftalt, at vi vil bekræfte vores kærlighed - og giftemål - på en strand på Oahu, så det kunne så ske nu.

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE med Claus Hempler; Danmarks svar på David Bowie.

Claus er cool, elegant, berigende og begavet. Hans seneste udspil på dansk kan ikke anbefales nok.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL at mødes med Jan (Gintberg, red.) og Anders (Agger, red.) og drøfte de to, kommende udviklings-workshops for WestWind24.

Jeg sætter rigtig stor pris på d'herrers deltagelse og engagement i udviklingen af WestWind24. Men faktisk sætter jeg endnu mere pris på dem som personer. To dejlige mandfolk.

Jeg er ikke kirkegænger til daglig, men jeg elsker at gæste guds hus og ville ønske, at kirken kunne være ramme for flere møder

Chris Kroer Jensen, projektchef, WestWind24

Chris Kroer Jensen

ALDER: 48 år.

PRIVAT: Gift med Marianne. Sammen har parret fire store børn.

PROFESSION: Projektchef på WestWind24 i Ringkøbing-Skjern Kommune.

HJEMBY: Aarhus.

Annonce
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce