Annonce
Navne

Drømmerejsens destination: Vi vil bekræfte vores kærlighed på en strand på Hawaii

1. februar tiltrådte Chris Kroer Jensen en to-årig stilling som projektchef på WestWind24. Målet er at skabe en stor elbil-event, der gerne skal give genlyd langt ud over kommunegrænsen i Ringkøbing-Skjern. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Chris Kroer Jensen har gennem årene løst opgaver for blandt andre NorthSide Festival, DR og Grøn Koncert. Lige nu er han chef på et projekt med at skabe en vestjysk el-bilevent, der gerne skal give global genlyd. I den sammenhæng skal Chris Kroer Jensen i næste uge mødes med komiker Jan Gintberg og journalist Anders Agger, der også er involveret i WestWind 24.

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG, der starter tidligt med en runde golf ved syv-tiden, efterfølgende brunch/frokost med familien.

Derefter lidt havearbejde og så afslapning.

Skulle Manchester United være så heldige at vinde en fodboldkamp denne dag, kan jeg ikke ønske mig mere.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE Riisvangen Stadion, hvor min gamle og lokale fodboldklub, Aarhus Fremad, hører hjemme. Det er simpelthen Danmarks hyggeligste stadion.

Vi skal også besøge Aros, som på smukkeste vis indrammer Aarhus set fra oven, og endelig det urbane og skæve iværksættermiljø på Godsbanen i Aarhus.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR til et bryllup. Jeg er ikke kirkegænger til daglig, men jeg elsker at gæste guds hus og ville ønske, at kirken kunne være ramme for flere møder.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE 'You’re the first, the last, my everything' af Barry White. Han er en af de største croonere, vi har set.

Jeg havde for år tilbage en drøm om at få planlagt en større dinner-concert med Barry, men han døde desværre under beskrivelsen af konceptet. Siden har jeg ikke turdet arbejde med kunstner-koncepter ... men Barry White vil jeg altid hylde på en karaokebar.

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, SÅ VIL JEG invitere min frue til Hawaii.

Jeg har haft fornøjelsen af at gæste Hawaii for mange år siden, min frue har ikke været der, og vi har aftalt, at vi vil bekræfte vores kærlighed - og giftemål - på en strand på Oahu, så det kunne så ske nu.

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE med Claus Hempler; Danmarks svar på David Bowie.

Claus er cool, elegant, berigende og begavet. Hans seneste udspil på dansk kan ikke anbefales nok.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL at mødes med Jan (Gintberg, red.) og Anders (Agger, red.) og drøfte de to, kommende udviklings-workshops for WestWind24.

Jeg sætter rigtig stor pris på d'herrers deltagelse og engagement i udviklingen af WestWind24. Men faktisk sætter jeg endnu mere pris på dem som personer. To dejlige mandfolk.

Annonce

Jeg er ikke kirkegænger til daglig, men jeg elsker at gæste guds hus og ville ønske, at kirken kunne være ramme for flere møder

Chris Kroer Jensen, projektchef, WestWind24

Chris Kroer Jensen

ALDER: 48 år.

PRIVAT: Gift med Marianne. Sammen har parret fire store børn.

PROFESSION: Projektchef på WestWind24 i Ringkøbing-Skjern Kommune.

HJEMBY: Aarhus.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce