Annonce
Kultur

Drømmeduetter: Andrea og Stig Rossen synger sammen igen

Til marts synger Stig Rossen og Andrea Lykke Oehlenschlæger igen duetter i Rofi-centret. Foto: Henrik Olesen
Lokale Andrea Lykke Oehlenschlæger giver koncert med Stig Rossen i sin hjemby.

RINGKØBING: For snart tre år siden var ROFI-Centret fyldt, da Andrea Lykke Oehlenschlæger fra Ringkøbing sang duetter med Stig Rossen. Til marts næste år gentager de to sangere succesen.

Det sker lørdag 21. marts, hvor de holder koncerten Drømmeduetter 2.

- Det er helt tydeligt, at Andrea og Stig elsker at synge sammen, og at de har et stort lokalt publikum. Derfor er vi glade for og stolte af, at vi kan præsentere de to igen sammen på scenen i ROFI-Centret ved en koncert, som, vi forventer, igen kan samle fuldt hus. Vi har netop nu åbnet for salg af billetter til koncerten, fortæller leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen i en pressemeddelelse.

Annonce
Stig Rossen havde lokale Andrea Lykke Oehlenschlæger med som gæstesolist, da han spillede julekoncert i 2018. Foto: Henrik Olesen.

Musicalrolle

I december 2018 var Andrea Lykke Oehlenschlæger gæstesolist på Stig Rossens juleturne, der også lagde vejen forbi hendes hjemby. Hun er desuden snart aktuel i musicalen The Bodyguard, hvor hun spiller hovedrollen, der i film-versionen blev spillet af Whitney Houston. Musicalen får premiere i Tivoli i september 2020 og kommer senere på danmarksturne.

Billetsalget til Drømmeduet 2 er begyndt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce