Annonce
Kultur

Drømmeduetter: Andrea og Stig Rossen synger sammen igen

Til marts synger Stig Rossen og Andrea Lykke Oehlenschlæger igen duetter i Rofi-centret. Foto: Henrik Olesen
Lokale Andrea Lykke Oehlenschlæger giver koncert med Stig Rossen i sin hjemby.
Annonce

RINGKØBING: For snart tre år siden var ROFI-Centret fyldt, da Andrea Lykke Oehlenschlæger fra Ringkøbing sang duetter med Stig Rossen. Til marts næste år gentager de to sangere succesen.

Det sker lørdag 21. marts, hvor de holder koncerten Drømmeduetter 2.

- Det er helt tydeligt, at Andrea og Stig elsker at synge sammen, og at de har et stort lokalt publikum. Derfor er vi glade for og stolte af, at vi kan præsentere de to igen sammen på scenen i ROFI-Centret ved en koncert, som, vi forventer, igen kan samle fuldt hus. Vi har netop nu åbnet for salg af billetter til koncerten, fortæller leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen i en pressemeddelelse.

Stig Rossen havde lokale Andrea Lykke Oehlenschlæger med som gæstesolist, da han spillede julekoncert i 2018. Foto: Henrik Olesen.
Annonce

Musicalrolle

I december 2018 var Andrea Lykke Oehlenschlæger gæstesolist på Stig Rossens juleturne, der også lagde vejen forbi hendes hjemby. Hun er desuden snart aktuel i musicalen The Bodyguard, hvor hun spiller hovedrollen, der i film-versionen blev spillet af Whitney Houston. Musicalen får premiere i Tivoli i september 2020 og kommer senere på danmarksturne.

Billetsalget til Drømmeduet 2 er begyndt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce