Annonce
Skjern

Dorte giver karrieren en tand til hos Tandlægerne Obling

Dorte Holm Rudebeck overtager Jørgen Oblings ejerandel af Tandlægerne Obling i Skjern. Jørgen Obling vil fremover have meget få vagter. Foto: Johan Gadegaard
Dorte Holm Rudebeck køber Jørgen Oblings halvdel af Tandlægerne Obling og glæder sig til samarbejdet med Anne Mette Obling om den store tandlægeklinik i Skjern.
Annonce

Skjern: - Jørgen og jeg har længe ønsket os en ny tandlæge til et glidende generationsskifte. Derfor kom Dorte Holm Rudebeck som sendt fra himlen. Hun er lokal, hun er en dygtig tandlæge, og patienterne er meget glade for hende. Tilmed har hun et fantastisk afsmittende humør, så hele personalegruppen og jeg sætter stor pris på hende, siger tandlæge Anne Mette Obling.

Hun har siden august arbejdet sammen med Dorte Holm Rudebeck hos Tandlægerne Obling i Skjern og er derfor glad for, at Dorte fra den 1. januar overtager tandlæge Jørgen Oblings halvpart af forretningen, der har 13 ansatte.

Annonce

Stor patienttilgang

- Vi har i den senere tid haft en stor patienttilgang og må derfor uddelegere forskellige behandlinger. Vores personale er uddannet til at tage røntgenfotos, foretage tandrensninger og lave forebyggende behandlinger, hvilket vil frigive tid til os tandlæger, så vi kan foretage mere komplicerede tandbehandlinger, siger Anne Mette Obling.

En stor del af tilgangen skyldes de patienter, som er flyttet med Dorte Holm Rudebeck fra Tarm.


Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med Anne Mette. Det er et nyt lag, der skal lægges på, og det bliver super spændende.

Dorte Holm Rudebeck, tandlæge


- Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med Anne Mette. Det er et nyt lag, der skal lægges på, og det bliver super spændende. Jeg tror, at det kommer til at gå nemt, for jeg bliver jo medejer af en velfungerende tandlægeklinik, siger Dorte Holm Rudebeck.

Dorte Holm Rudebeck bor i dag i Rækker Mølle med sin mand og tre drenge, og det er ingen tilfældighed, at det bliver en lokal klinik, hun sætter tænderne i.

- Jeg trives i Vestjylland, så det skulle være her, siger Dorte Holm Rudebeck.

Interessen for tandbehandling har hun haft siden 9. klasse. Derfor var der aldrig tvivl om, at det skulle være hendes fag.

- Det har kostet mange år på skolen i Aarhus, men det er jo ikke noget problem, når det er tænder, man elsker at beskæftige sig med, siger hun og afslører et af hendes tricks i tandlægestolen:

- Jeg taler så meget med mine patienter, at de slet ikke opdager halvdelen af alt det, jeg laver, siger hun med et smil.

Annonce

43 år som tandlæge

Jørgen Obling, der nu går på pension, med undtagelse af nogle få vagter på klinikken, kunne for tre år siden fejre 40 års jubilæum som tandlæge i Skjern.

Han var kun 25-årig, da han sammen med Mogens Øster Jørgensen åbnede egen praksis i Bredgade i Skjern. De to var partnere helt til 1999. Siden blev han partner med Anne Mette Obling.

Den øgede fritid skal blandt andet bruges på endnu mere golf.

"Jeg har altid været vild med naturen her og med de åbne vidder i Vestjylland. De sidste syv år har passionen for golf vokset sig stor hos Anne Mette og mig. Det er et sjovt, udfordrende og stærkt socialt spil, der giver motion samtidig med at banerne ligger ualmindeligt smukt verden over. Faktisk har vi købt hus i Spanien for at kunne spille endnu mere golf. Der er jeg godt klar over, at vi er lidt privilegerede", sagde Jørgen Obling for eksempel i forbindelse med 40-års jubilæet som tandlæge.

Dorte Holm Rudebeck

Dorte Holm Rudebeck er 43 år. Hun er født og opvokset i Tarm.

I dag bor hun sammen med sin mand, Jan Holm Rudebeck, og parrets tre drenge på 7, 10 og 12 år i Rækker Mølle.

Dorte Holm Rudebeck blev uddannet tandplejer i 1999 og siden tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole i 2007.

Dorte Holm Rudebeck blev ansat hos Tandlægerne Obling i august 2020. Inden da var hun ansat som tandlæge ved Lars Lind i Tarm. Fra 1. januar bliver hun medejer af Tandlægerne Obling i Skjern.

Fritiden går blandt andet med at være håndboldtræner for tre årgange i micro-afdelingen i Rækker Mølle Håndbold samt gerne en løbetur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Onsdagens coronatal: Kun én smittet for anden dag i træk

Annonce