x
Annonce
Sport

Dolberg netter og assisterer for Nice i 2-2-kamp

Valery Hache/Ritzau Scanpix

Kasper Dolberg var hovedarkitekten bag en 2-0-føring til Nice, som dog endte med at spille uafgjort mod Brest.

Kasper Dolberg viste skarphed, da han både lagde op til et mål og scorede for Nice hjemme mod Brest.

Annonce

Nice kunne dog ikke holde den 2-0-føring, som den danske landsholdsangriber havde været stærkt medvirkende til at skabe.

Brest kæmpede sig tilbage og scorede to gange, så kampen i den bedste franske fodboldrække endte uafgjort 2-2.

Dolberg slog til første gang efter 23 minutter, hvor han sendte bolden mod mål, så Adam Ounas bare skulle trille den det sidste stykke ind over stregen.

Ti minutter senere modtog Dolberg på kanten af offside bolden, og det så ud, som om det hele løb ud i sandet, da Brest-forsvaret kom på plads.

Men Dolberg tog et træk og sparkede 2-0-føringen i kassen med et fladt og præcist langskud.

Dolberg er oppe på ni ligatræffere i denne sæson.

Kort inden pausefløjt reducerede Samuel Grandsir, og syv minutter inde i anden halvleg fik Brest udlignet til 2-2 på et selvmål af Nice-stopperen Dante.

Backen Riza Durmisi, som er skiftet til Nice fra Lazio, kom ind efter 89 minutter uden at kunne ændre på resultatet.

Nice er med det uafgjorte resultat placeret på en niendeplads med 37 point efter 26 kampe. Brest har 34 point lidt længere nede i tabellen.

Lyon spillede senere fredag aften ude mod Metz, og med en bænket Joachim Andersen i hele kampen vandt holdet med 2-0.

Lyon er placeret på sjettepladsen og har ligesom Nice 37 point efter 26 kampe.

Lyon indtager den højere placering på en bedre målscore end tre andre hold med 37 point - heriblandt Nice.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hold nu fast i den sunde fornuft

For mange af de, der har bevæget sig i sportsverdenen, erhvervslivet eller et helt tredje sted, er der noget, der aldrig bliver træls. Det er at komme ind i en god stime og være en del af et vinderhold. Succes avler som bekendt succes og giver samtidig en helt god fornemmelse i maven. Derfor er succes altid godt at have med, når der skal arbejdes videre mod nye mål. Forhåbentlig er det blandt andet succes og en god mavefornemmelse, vi alle sidder med, efter at statsministeren mandag klokken 17.30 igen tonede frem på tv-skærmen for at give en status på landets tilstand. Selv om ingen i disse tider kan sidde med armene langt oppe over hovedet, med årets skæveste smil og være en humørbombe, er der dog noget positivt, vi kan tage med i takt med, at påskedagene nærmer sig med hastige skridt. Danmark kan nemlig være på vej mod at blive åbnet stille og roligt op igen, når vi kommer om på den anden side af påskeferien, lød det forsigtigt fra Mette Frederiksen. Når det er sagt, er det ikke mærkeligt, at statsministeren samtidig slår fast, at en genåbning vil kræve, at vi på alle måder holder fast i den fornuftige opførsel, som langt de flest på flotteste vis har leveret de seneste uger. Så der er vel bare at gentage følgende, selv om det i virkeligheden bør sidde lige så fast i alles bevidsthed som resultatet af regnestykket 2x3: Stå sammen ved at holde afstand. Tænk, hvis de seks små ord kan være med til at overbevise Mette Frederiksen om, at vi danskere faktisk er et folkefærd, der med fornuft og omtanke kan snuppe en af de store sejre sammen. Og lige nøjagtig i april 2020 vil det være en af de sejre, der for mange vil stå skarpest i erindringerne, hvis vi ved at være snusfornuftige kan få lov til at gå på arbejde og sende børnene i skole igen efter påske. Det vil nemlig være et stort skridt på vej mod det Danmark, vi kender bedst. Så lad os stå sammen ved at holde afstand - og lad os holde fast i den sunde fornuft. Så kan du og jeg være med i den gode stime og en del af et hold, der kan hjælpe med at gøre hele Danmark til en vinder.

Annonce