Annonce
112

Dobbelt dødsfald: Corona er næppe årsagen

Det var en hjemmeplejer, der søndag tilkaldte politiet, da ingen lukkede op hos ægteparret på Forsythiavej i Ringkøbing. Foto: Kaj Poulsgaard
Politiet får først svar på prøver om mulige dødsårsag om fire til seks uger.
Annonce

RINGKØBING: Det ægtepar, som blev fundet døde i deres hjem på Forsythiavej i Ringkøbing, har næppe været ramt af Covid-19.

- Manden havde været indlagt på sygehuset med hjerteproblemer kort forinden og blev automatisk tjekket for coronasmitte. Havde der været mistanke om coronasmitte, var han ikke blevet sendt hjem. Kvinden havde desuden været syg og sengeliggende i en periode, hvor hun jævnligt har haft besøg af hjemmeplejen, så intet tyder på, at hun havde været udsat for smitte, oplyser politikommissær Henning Præstegaard fra politiet i Herning.

Parret blev søndag fundet døde i deres fælles hjem, og de to dødsfald blev i første omgang betragtet som mistænkelige. Men allerede mandag var politiet klar over, at der ikke ligger en forbrydelse bag. Desuden viser den foreløbige obduktionsrapport, at der ikke er tegn på, at det ældre par har været udsat for vold.

- Nu afventer vi, at vi får en analyse af prøver fra obduktionerne, men det vil vare fire til seks uger, før vi har svar på prøverne. Vi tjekker også for coronasmitte for en sikkerheds skyld, fortæller Henning Præstegaard.

- Men meget tyder på, at det er en helt naturlig død, og at det blot er tilfældigt, at det er sket så tæt på hinanden, siger politikommissæren.

Ægteparret var begge i midten af 60’erne og led begge af alvorlig sygdom.

Annonce
Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce