Annonce
Skjern

DM til Rækker Mølle: Dynamisk kroket-kvartet bringer mesterskab med hjem til Vestjylland

Stolte vindere efter sejren i Vejen: Fra venstre Kr. Byskov, Inger Nielsen, Gunver Trabjerg og Aase Byskov. Privatfoto.
Annonce

RÆKKER MØLLE: Det var nogle yderst tilfredse kroketspillere, der søndag vendte tilbage til Rækker Mølle. Med sig havde de fire vestjyder nemlig et Danmarksmesterskab i seniorrækken i crocket.

Formanden for Rækker Mølle Crocket, Ingolf Lauridsen, overvejede deres præstation ved DM-stævnet i Vejen, og han var imponeret over, hvor konstant Aase Byskov, Gunver Trabjerg, Inger Nielsen og Kristian Byskov spillede.

- De spillede 16 kampe i alt, otte om lørdagen og otte om søndagen. Om lørdagen tabte de fire og vandt fire; de startede lidt nervøst. Men om søndagen fik de virkelig spillet til at køre, og de vandt alle otte kampe, fortæller Ingolf Lauridsen.

- De spillede stabilt godt, og så var de gode til at hjælpe hinanden og til at få det bedste ud spillet.

Det er faktisk anden gang, klubbens kroketspillere bringer et DM med sig hjem til Rækker Mølle. Kroketspillet har i mange år stået stærkt i klubben, der også har arrangeret kommunemesterskaber og andre stævner.

- Vore udfordring er, at vi mangler nogle yngre spillere; næsten alle er seniorer. Men det fine ved kroket er jo, at køn og alder ikke betyder noget; man kan spille på samme hold, uanset om man mand eller kvinde, 20 eller 90 år, siger Ingolf Lauridsen.

Han håber at det fine resultat ved DM kan være med til at åbne fleres øjne for, hvilket muligheder, kroketsporten giver.

- Man får ikke bare frisk luft men også motion; det er faktisk mange skridt, man går i løbet af en kamp. Og så er det hele den sociale side af sagen ved spillet, sige han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Overgreb og forskelsbehandling

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce