Annonce
Sport

Disney skal tage de unge fodboldspillere i hånden

På billedet her, der er fra et af kommunens skolefodboldturneringer i Skjern, er der både drenge og piger på banen. Det nye tilbud, som Spjald IF byder på, er det kun piger mellem 5 o g 8 år, der må komme på træningsbanen. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Spjald: Dansk Boldspil Union (DBU) har sendt et nyt koncept for pigefodbold på træningsbanerne.

Konceptet er skabt gennem et samarbejde mellem UEFA og Disney. En af de danske klubber, der har fået mulighed for at præsentere det nye koncept, er Spjald IF.

Hans Uhd fra Spjald IF er naturligvis stolt af, at klubben er valgt som vært.

Annonce

- I hele vores kommune har vi brug for, at flere piger begynder at spille fodbold. Hos Spjald IF har vi i forvejen en række pigehold, men vi vil meget gerne have flere piger til at vælge fodbolden, siger Hans Uhd i en pressemeddelelse.

Fokus på sjov og glæde

Under træningen følger pigerne en historie fra Disneys populære film, Frost II. Den alternative indgang skal gerne motivere pigerne til at se det sjove i regelmæssig fysisk træning og fodbold.

Spjald IF inviterer alle interesserede piger i aldersgruppen 5-8 år til at deltage, og træningen begynder sidst i april og vil blive tilbudt otte tirsdage.

Spjald IF gør i øvrigt opmærksom på, at når piger fra andre byer i omegnen af Spjald deltager og får lyst til at fortsætte med at spille fodbold, er det klubbens ansvar som vært at sørge for, at de kommer videre til en klub i nærheden af deres hjemby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce