Annonce
Videbæk

Disc-golf i Herborg Bakker eller ej: Diskussion er udsat til efter sommerferien

I Helhedsplanen for Videbæk er der nævnt mange muligheder for Herborg Bakker, blandt andet shelters, bålplads og udsigtstårn, men i helhedsplanen er der ikke nævnt noget om disc-golfbane. Illustration fra RKSK.
Sidst i august bliver der indkaldt til et borgermøde om udmøntning af Videbæks Helhedsplan, fortæller Torben Tobiasen fra Videbæk Udviklingsforum.

Videbæk: Til august skal der holdes et fysisk borgermøde i Videbæk om udmøntningen af Helhedsplanen for Videbæk.

På grund af corona-restriktioner har det ikke været muligt at holde et fysisk borgermøde om den store plan for Videbæks fremtid, som byrådet vedtog i september 2020. Der har været holdt et online-møde i juni 2020 om helhedsplanen.

- Der bliver holdt et møde i slutningen af august om implementeringen af helhedsplanen, fortæller Torben Tobiasen fra Videbæk Udviklingsforum.

Annonce

Samtidig er det blevet besluttet, at udviklingsforum ikke sender en ansøgning til Ringkøbing-Skjern Kommune om en disc-golf-bane i Herborg Bakker før efter et borgermøde..

- En eventuel bane vil alligevel ikke kunne nå at blive klar til DM i disc-golf i Momhøje, forklarer Torben Tobiasen.


En eventuel bane vil alligevel ikke kunne nå at blive klar til DM i disc-golf i Momhøje.

Torben Tobiasen, Videbæk Udviklingsforum


Ifølge Dansk Disc Golf Union er DM i Momhøje fra 3.-5. september.

Debat om en bane

Planerne om en disc-golf bane i Herborg Bakker har vakt en del debat i flere medier og på nettet, også i læserbrevsspalterne i Dagbladet.

Debatten begyndte, da Handelsbanken ville skænke 10.000 kroner til udviklingsforum til en ny  disc-golf-bane. Det fik flere naboer til området til at protestere. De mente ikke, at området kunne bære en sådan bane og henviste udøvere til banen i Momhøje.

- Nogle har været imod, men det er mit indtryk, at endnu flere har været for en kommende bane, siger Torben Tobiasen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce