Skjern

Direktørstilling til Trine Ørskov

Trine Ørskov bliver fra 1. august direktør for og medejer af ClickStarter, der er en del af Ørskov Gruppen. PR-foto
Byrådsmedlem Trine Ørskov får travlt efter sommerferien, hvor hun tiltræder stillingen som direktør og medejer af ClickStarter.

Skjern: Fra 1. august tiltræder Trine Ørskov som ny direktør og medejer af det digitale marketingbureau ClickStarter. Hun får dermed ansvaret for daglig drift og forretningsudvikling og indtræder samtidig i bestyrelsen.

Trine Ørskov er uddannet i kommunikation på handelshøjskolen og har 15 års erfaring med markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling i blandt andet rejsebranchen, køkkenbranchen og senest i et af Bestsellers modebrands, hvor hun har stået i spidsen for udvikling af kommunikationsindsatsen på tværs af fysiske og digitale platforme.

- Jeg har længe haft lyst til at starte min egen konsulentvirksomhed. I partnerskabet med Ørskov Gruppen får jeg værdifuld sparring, en kundeportefølje og samtidig fleksibiliteten i at arbejde selvstændigt og frihed til at udvikle ClickStarter i den retning, jeg brænder for, siger Trine Ørskov i en pressemeddelelse.

Godt match

ClickStarter har pt. ingen ansatte, men samarbejder med forskellige freelancere, og hos Ørskov Gruppen tror man på, at Trine Ørskov er den rette til at drive firmaet.

- Vi har i løbet af vinteren og foråret søgt efter den rigtige partner til at føre ClickStarter ind i den næste fase. I processen opstod muligheden med Trine, da hun opsagde sit job hos Bestseller, og vi tog kontakt til hende. Vi har i Ørskov Gruppen kendt Trine fra hendes tid som marketingschef hos Højmark Rejser, og vi har i ClickStarter haft hende som kunde, mens hun var hos Bestseller, så vi har en god indsigt i hendes kompetencer og ser det helt rigtige match i forhold til de ambitioner, vi har med ClickStarter, lyder det fra Peter Glargaard, kontaktdirektør og medejer af Ørskov Gruppen.

Trine Ørskov er desuden byrådsmedlem i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor hun er formand for børne- og familieudvalget. Trine Ørskov erstatter den tidligere direktør og medejer i ClickStarter, Brian Brandt.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce