Annonce
Skjern

Direktørstilling til Trine Ørskov

Trine Ørskov bliver fra 1. august direktør for og medejer af ClickStarter, der er en del af Ørskov Gruppen. PR-foto
Byrådsmedlem Trine Ørskov får travlt efter sommerferien, hvor hun tiltræder stillingen som direktør og medejer af ClickStarter.
Annonce

Skjern: Fra 1. august tiltræder Trine Ørskov som ny direktør og medejer af det digitale marketingbureau ClickStarter. Hun får dermed ansvaret for daglig drift og forretningsudvikling og indtræder samtidig i bestyrelsen.

Trine Ørskov er uddannet i kommunikation på handelshøjskolen og har 15 års erfaring med markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling i blandt andet rejsebranchen, køkkenbranchen og senest i et af Bestsellers modebrands, hvor hun har stået i spidsen for udvikling af kommunikationsindsatsen på tværs af fysiske og digitale platforme.

- Jeg har længe haft lyst til at starte min egen konsulentvirksomhed. I partnerskabet med Ørskov Gruppen får jeg værdifuld sparring, en kundeportefølje og samtidig fleksibiliteten i at arbejde selvstændigt og frihed til at udvikle ClickStarter i den retning, jeg brænder for, siger Trine Ørskov i en pressemeddelelse.

Annonce

Godt match

ClickStarter har pt. ingen ansatte, men samarbejder med forskellige freelancere, og hos Ørskov Gruppen tror man på, at Trine Ørskov er den rette til at drive firmaet.

- Vi har i løbet af vinteren og foråret søgt efter den rigtige partner til at føre ClickStarter ind i den næste fase. I processen opstod muligheden med Trine, da hun opsagde sit job hos Bestseller, og vi tog kontakt til hende. Vi har i Ørskov Gruppen kendt Trine fra hendes tid som marketingschef hos Højmark Rejser, og vi har i ClickStarter haft hende som kunde, mens hun var hos Bestseller, så vi har en god indsigt i hendes kompetencer og ser det helt rigtige match i forhold til de ambitioner, vi har med ClickStarter, lyder det fra Peter Glargaard, kontaktdirektør og medejer af Ørskov Gruppen.

Trine Ørskov er desuden byrådsmedlem i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor hun er formand for børne- og familieudvalget. Trine Ørskov erstatter den tidligere direktør og medejer i ClickStarter, Brian Brandt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce