Skjern

Direktørstilling til Trine Ørskov

Trine Ørskov bliver fra 1. august direktør for og medejer af ClickStarter, der er en del af Ørskov Gruppen. PR-foto
Byrådsmedlem Trine Ørskov får travlt efter sommerferien, hvor hun tiltræder stillingen som direktør og medejer af ClickStarter.

Skjern: Fra 1. august tiltræder Trine Ørskov som ny direktør og medejer af det digitale marketingbureau ClickStarter. Hun får dermed ansvaret for daglig drift og forretningsudvikling og indtræder samtidig i bestyrelsen.

Trine Ørskov er uddannet i kommunikation på handelshøjskolen og har 15 års erfaring med markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling i blandt andet rejsebranchen, køkkenbranchen og senest i et af Bestsellers modebrands, hvor hun har stået i spidsen for udvikling af kommunikationsindsatsen på tværs af fysiske og digitale platforme.

- Jeg har længe haft lyst til at starte min egen konsulentvirksomhed. I partnerskabet med Ørskov Gruppen får jeg værdifuld sparring, en kundeportefølje og samtidig fleksibiliteten i at arbejde selvstændigt og frihed til at udvikle ClickStarter i den retning, jeg brænder for, siger Trine Ørskov i en pressemeddelelse.

Godt match

ClickStarter har pt. ingen ansatte, men samarbejder med forskellige freelancere, og hos Ørskov Gruppen tror man på, at Trine Ørskov er den rette til at drive firmaet.

- Vi har i løbet af vinteren og foråret søgt efter den rigtige partner til at føre ClickStarter ind i den næste fase. I processen opstod muligheden med Trine, da hun opsagde sit job hos Bestseller, og vi tog kontakt til hende. Vi har i Ørskov Gruppen kendt Trine fra hendes tid som marketingschef hos Højmark Rejser, og vi har i ClickStarter haft hende som kunde, mens hun var hos Bestseller, så vi har en god indsigt i hendes kompetencer og ser det helt rigtige match i forhold til de ambitioner, vi har med ClickStarter, lyder det fra Peter Glargaard, kontaktdirektør og medejer af Ørskov Gruppen.

Trine Ørskov er desuden byrådsmedlem i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor hun er formand for børne- og familieudvalget. Trine Ørskov erstatter den tidligere direktør og medejer i ClickStarter, Brian Brandt.

0/0
Annonce
Skjern For abonnenter

Præsten Emmanuel flygtede fra buddhistiske Myanmar til Skjern: Nu skaber han et børnehjem i hjemlandet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Rejs tilbage til 1700-tallet: Festival brager løs med flere end 60 arrangementer

Kultur

Vestjyllands ånd udkommer nu som fotobog og på vinyl

Ringkøbing IF

To gange Mikkel forlænger aftalerne

Danmark For abonnenter

Far, mor og søn blev dræbt i flystyrt på Island: Svært at fatte, hvad der er sket

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Det er ganske gratis at sige ja til at gøre en forskel

Per Fjord bor i Skjern. Det samme gør Emmanuel Cinzah. Annie Pihlmann bor i Hvide Sande. Tre mennesker med en aldeles forskellig baggrund og uddannelse. De kender sandsynligvis ikke hinanden på det mere personlige plan og har nok ikke holdt grillfester sammen, men på vidunderlig vis er de alligevel fælles om noget af det, der for alvor giver værdi. De er på hver sin måde frivillig, og det er vel at mærke med så tilpas stort et hjerte, at det er umuligt at lade være med at give dem en "skriftlig krammer" her på lederplads. I den seneste uge har de i Dagbladet fortalt om deres passion - det at være frivillig - og det er læsning, der trænger helt ind under huden og giver stof til eftertanke. Når Annie Pihlmann, der de seneste ni år har stået i spidsen for at holde styr på de 90 frivillige på Anker Fjord Hospice i Hvide Sande, på beskeden vis siger: "Det er en gave at være med i frivilligt arbejde. For os er det helt naturligt at være frivillige, fordi du kan være med til at gøre en forskel på en god måde. Det giver så meget mening" ... Når Per Fjord, der gennem tiden har været involveret i omkring 25 foreninger samt tiltag i og omkring Skjern, understreger, at det altid har været fællesskabet, der har trukket det store læs: "Det, man får igen, er at se glæde hos andre. Det er belønning nok i sig selv" ... Når Emmanuel Cinzah, fortæller, hvorfor det betyder meget for ham, at han - ud over at være præst for 200 voksne og børn i den baptistiske menighed i Skjern, køre skolebus for Lyne Friskole morgen og eftermiddag og have opgaver som tolk - har arbejdet for at etablere et børnehjem i Myanmar for at hjælpe børn i det land, han selv flygtede fra, fordi han blev forfulgt: "Vi skal hjælpe, og vi skal gøre så meget, som vi kan for vores hjemland" ... Når man hører om sådan et engagement, burde det ikke lade til at være svært at lokke flere frivillige til at give en hånd med. Men sådan er verden anno 2019 ikke skruet sammen. Annie Pihlmann kan godt bruge flere frivillige hænder på hospice i Hvide Sande, og Per Fjord har haft mere end svært ved at finde en afløser til at fylde Tigris-dragten, den grønne figur, der er med til at underholde tilskuerne under Skjern Håndbolds hjemmekampe. Det er ikke så mærkeligt, at han frygter, at de unge kommer til at gå glip af noget: "Det er da klart sjovere at møde folk i virkeligheden end at møde dem gennem en skærm". Hvor har Per Fjord ret, og forhåbentlig er der alligevel om 30, 40 og 50 år både en Per, en Emmanuel og en Annie her i lokalområdet. For det er mennesker som de tre, der er med til at gøre det lettere for alle os andre at bo og leve her i kommunen. Så husk nu - det er ganske gratis at sige ja til at være frivillig og være med til at gøre en forskel. Og det giver også noget til én selv.

Videbæk For abonnenter

Nicoline, Kasper og Lukas: Hvis vi ikke havde klubben, ville vi sidde hjemme foran en skærm

Ringkøbing-Skjern

Socialudvalg har udpeget sparemål: Klippekort og normeringer til demente slipper