Annonce
Ringkøbing

Direktør:  - Det er en pligt som virksomhed at understøtte deltidsbrandmænd

Direktør Steen Buhl Larsen fra Landia i Lem vil gerne stille flere medarbejdere til rådighed for det lokale brandvæsen. Foto: Christian Agerskov Munk
Annonce

Lem: Når deltidsbrandmanden Jesper Hildebrandt i al hast må forlade sin arbejdsplads på Landia, fordi brandalarmen har bimlet, så er det uden sure miner fra hans chef, direktør Steen Buhl Larsen. Tværtimod.

Direktøren er glad for, at der er nogen i Lem, der står parat til at rykke ud:

- Det er dem, der sørger for, at byen ikke brænder ned. Hvis der var brand herude på fabrikken, vil vi gerne selv have den hjælp, og jeg vil gerne understøtte det engagement, siger Steen Buhl Larsen.

Han mener faktisk, at virksomheder har et ansvar for at sørge for fri til medarbejdere, der melder sig klar, når alarmen lyder.

- Det ville være et problem, hvis der ikke var brandstation i Lem, for der kan godt nok ske meget med en brand på få minutter. Vi må støtte de aktive for at holde det kørende. Det er en opgave, der går på tværs af samfundet, siger Steen Buhl Larsen.

- Jeg synes, det er en pligt som virksomhed at understøtte, hvis der er ansatte, der vil være deltidsbrandmænd.

Deltidsbrandmændene i Lem håber i øjeblikket, at få flere kollegaer, og hvis der er nogen fra Landia, der overvejer det, vil direktøren ikke stå  vejen.

- Hvis der er flere, der siger, de gerne vil være brandmænd, så får de samme svar som Jesper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Annonce