Annonce
Ringkøbing

Digital kræftindsamling gav godt 73.000 kroner

Gitte Sig fra Hover er en de kræftpatienter, der stod frem og fortalte sin historie i forbindelse med landsindsamlingen. Foto: Søren Palmelund.

Ringkøbing: På grund af coronaen forsøgte Ringkøbing-afdelingen af Kræstens Bekæmpelse sig i år med en digital indsamling, hvor indsamlerne var rundt til over 8.000 postkasser med flyers og Girokort. Der blev digitalt indsamlet 73.541 kr. i 2021 imod 125.760 kr. i 2019, hvor  raslebøssen var i brug. I 2020 var indsamlingen aflyst.

Bestyrelsen var opmærksomme at udbyttet af en digital indsamling erfaringsmæssigt vil være mindre end en fysisk husstandsindsamling og erkender, at resultatet blev mindre end tidligere år.

- Det er vi selvfølgelig kede af, men vi er overrasket over, at vi alligevel er lykkes med at indsamle over 73.000 kroner. Til gengæld er vi rigtig glade for, at vi ved fælles hjælp har fået formidlet en masse positive lokale historier om kræftpatienter og deres pårørende, der har formået at leve et godt liv trods kræften. Det er til gavn for andre kræftpatienter i den samme situation, hedder det fra bestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce