Navne

DGI Vestjylland har fundet ny direktør

Henrik Louring er ny direktør i DGI Vestjylland. Pressebillede

Ny direktør i DGI Vestjylland bliver den 38-årige Henrik Louring. Han overtager posten efter Frank Mosgaard Kristiansen, der er blevet headhuntet af en virksomhed på Sjælland.

Vestjylland: Et enstemmigt ansættelsesudvalg har ansat Henrik Louring som direktør i DGI Vestjylland. Henrik Louring blev valgt blandt 34 kandidater til posten, og formand i DGI Vestjylland Per Østergård ser frem til samarbejdet.

- Henrik Louring har en stærk idræts- og ledelsesprofil, som, vi i ansættelsesudvalget mener, passer rigtig godt til DGI Vestjylland. Vi tror på, at Henrik Louring i samarbejdet med de ansatte vil lykkes med at få endnu flere idrætsaktive i det vestjyske, siger Per Østergård.

Henrik Louring kommer fra en stilling som leder i kultur, fritid og landdistrikter i Haderslev Kommune, hvor han har arbejdet siden 2015. Fra 2008-2015 arbejdede Henrik Louring som konsulent i Ikast Brande Kommune, og han har derfor stor erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation.

Tidligere har Henrik Louring også arbejdet to år som fodboldkoordinator i DGI Sydøstjylland og har derigennem fået et indgående kendskab til DGI som organisation.

- Som direktør vil jeg insistere på, at der er et tæt samspil mellem alle parter. Det er et privilegium at kunne samarbejde med frivillige, foreninger og kommuner og derved kunne få flere idrætsaktive. Vi kan ikke altid gøre det 100 procent, som ildsjælen vil det, men så er vores opgave at hjælpe til at finde veje og løsninger, som understøtter det frivillige lederskab og engagement, siger Henrik Louring.

Henrik Louring er uddannet Cand. Mag i historie og samfundsfag bl.a. med fokus på idrætshistorie, og herunder er han uddannet inden for sportsret og ledelse. Til daglig bor han i Grejs ved Vejle sammen med sin hustru Anne og deres tre børn. Henrik Louring tiltræder stillingen 7. januar 2019.

0/0

Tophistorier

Annonce
Mindeord For abonnenter

Kaj Munks organist er død: Stadil har mistet Fru Stinus

Annonce
Annonce
Mindeord

Et engageret, ydmygt og meget venligt menneske er borte: Tak for sangen, mor!

Navne

Erfaren kok bestyrer i museumscafé

Navne

Ny regionskonsulent i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland

Tophistorier

Navne

Guldkonfirmation i Lønborg Kirke

Navne

Præst på hospice: Påskeugen kan noget særligt

Jubilæum

Jubilar har lavet omkring 2000 regnskaber

Jubilæum

Pludselig er der gået 40 år