Annonce
Navne

DGI henter ny direktør i Motorstyrelsen

Jens Otto Størup. PR foto

Gymnastik: Jens Otto Størup rykker 1. juli fra direktørstillingen i Motorstyrelsen til at blive administrerende direktør i DGI, der tæller over 6400 idrætsforeninger med 1,7 millioner medlemmer. 52-årige Jens Otto Størup får landskontor i Vingsted ved Vejle. Han afløser dermed Troels Rasmussen, der har været konstitueret i stillingen siden december 2019, hvor Søren Brixen fratrådte som administrerende direktør i DGI.

Jens Otto Størup kommer til DGI i en tid, hvor DGI er i gang med en række organisationsændringer, der skal sikre fortsat høj kvalitet og fokuseret udvikling i idrætten og endnu et tættere samarbejde med idrætsforeningerne. DGI vil samtidig fortsat være en stærk og attraktiv partner i samarbejdet med kommuner, erhvervsliv, organisationer og fonde. Ikke mindst i forhold til den ambitiøse vision i Bevæg dig for livet-samarbejdet med Danmarks Idrætsforbund.

Privat bor Jens Otto Størup i Hjørring med sin kone Anette og den yngste af parrets tre børn. Favoritidrætten er cykling, gerne mountainbike i de nordjyske klitplantager. Han har også cyklet med Team Hjørring til Paris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Frivillige foreninger kan blive fritaget for affaldsgebyr på genbrugspladser

Annonce