Ringkøbing

DF undrer sig over, at Venstre taler 2+1-vejen ned

Dennis Flydtkjær havde gerne set, at Venstre havde leveret en fuldtonet opbakning til 2+1-vejen - i stedet for at så tvivl om den kan realiseres. Arkivfoto: Ida Guldbæk Arentsen

Folketingsmedlem Dennis Flytkjær (DF) forstår ikke, hvorfor Venstre sår tvivl om realiseringen af 2+1-vejen mellem Ringkøbing og Herning.

Ringkøbing-Skjern: Da finansminister Kristian Jensen (V) forleden var i Ringkøbing-Skjern, afviste han at give garanti for at udvide landevejen mellem Ringkøbing og Herning til en 2+1-vej, selv om der i finansloven netop er sat 18 millioner kroner af til en VVM-undersøgelse.

Meldingen overrasker folketingsmedlem Dennis Flydtkjær (DF).

- Jeg undrer mig meget over, hvorfor Venstre har behov for at tale 2+1 vejen ned. Det er jo det, man gør ved allerede nu at gå ud og så tvivl om projektet, siger han.

Flydtkjær understreger, at det er helt efter bogen at gennemføre en VVM-undersøgelse, før man sætter penge af til et vejbyggeri. Det betyder sædvanligvis, at politikerne forpligter sig til at realisere projektet. Derfor havde han gerne set en fuldtonet opbakning til vejudvidelsen fra Venstre.

- Venstre burde gå ud og sige klart, at de bakker op om Dansk Folkepartis ønske om at udvide rute 15 til en 2+1 en vej i stedet for som nu kort tid efter, at så tvivl om det er den retning, Venstre vil, lyder kritikken fra Flydtkjær.

Den manglende garanti fra Venstre vil Dansk Folkeparti til gengæld gerne levere.

- Jeg kan klart på mit partis vegne slå fast, at vi har som mål, at 2+1 vejen bliver lavet. Ellers havde vi ikke sat gang i VVM-undersøgelsen. Vi har gjort det, fordi der er et reelt behov, og fordi vi ønsker, at vejen skal blive til noget, lyder det fra DF'eren.

0/0
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Ringkøbing

Inviterer til åben fiskerikonference

Ringkøbing

Galleri: Se billederne fra Landbobankens generalforsamling

Ringkøbing

Menighedspleje får initiativpris

Ringkøbing For abonnenter

Det koster Ringkøbing K

112

23-årig stoppet udenfor Ringkøbing: Mistænkt for narkokørsel

Ringkøbing

Socialtilsyn Midt: Schuberts Minde havde et år til at rette op på kritik men kom ikke i mål

Ringkøbing

Forstander Jørn Birk Nielsen stopper øjeblikkeligt på Schuberts Minde

Ringkøbing

Generators drøm om at blive regionalt spillested rykker nærmere

Ringkøbing

Flere turister, arbejdspladser og indbyggere: Ringkøbing-Skjern skal være et lysende fyrtårn