Annonce
Hvide Sande

DF'er var lovlig tidlig ude

Karina Due - kom lovlig tidligt op at hænge i Hvide Sande. Arkivfoto.
Allerede klokken 11.00 hang der plakater for Karina Due på lygtepæle i Hvide Sande. Lokale DF'ere afviser at have hængt dem op.

HVIDE SANDE: Allerede klokken 11.00 hang der masser af plakater i Hvide Sandes lygtepæle for DF'eren Karina Due.

Det fik Venstremanden Jens Nicolai Vejlgaard til at kontakte Dansk Folkepartis lokalformand, Kristian Bøgsted.

- Det er i alt fald ikke vore lokale folk, der har hængt de plakater op; det må være Karina Dues egne, siger han.

- Vore folk havde strenge ordre på først at begynde klokken 12.00, og jeg har ikke hørt andet, end at det overholdt det. Desuden hængte vi slet ikke plakater op for Karina Due men kun for Dennis Flydtkjær og nogle få for Jakob Kjærsgaard, siger Kristian Bøgsted.

- Men det ærgrer mig da, at det er sket. Ved sidste valg var jeg én af dem, der var irriteret på, at nogen ikke overholdt reglerne, så det er jeg træt af, understreger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce