Ringkøbing

Det vil jeg anbefale: Syng med, se flotte fotos og nyd noget bold

Søndagsmatiné på Generator i eftermiddag med Lasse og Mathilde.

Husker du?

Her søndag eftermiddag er der tid til en tur ned af mindernes landevej, når Lasse og Mathilde spiller på Generator. Engang var de et forfriskende fynsk modstykke til de mange engelske tekster, der ellers blev spillet i slut-70'erne. Mathilde var Kim Larsens "Lange Lone" på Østre Gasværk. Nu har de et bagkatalog, som vi i mange tilfælde kan synge med på. Tænk bare på "Fyn er fin" og "Små giganter"

Synge med kan vi også, når Willy Egmose har bestemt sangene til onsdagens syng-med-arrangement, som bibliotekerne og musikskolen holder i Rådhushallen.

Flotte fotos

Både privat og jobmæssigt abonnerer jeg på forskellige nyhedsbreve, der bliver sendt til min mailboks. Nogle er hurtige at komme igennem, men hver fredag får jeg et nyhedsbrev, som det altid tager lidt længere tid at få læst. Det er fra hjemmesiden naturbilledertildinbolig.dk, som bliver bestyret af fotograf Mikkel Jezequel og journalist Kamilla Husted Bendtsen, bosiddende i Staby og begge med en fortid her på Dagbladet.

Mikkel tager nogle fantastiske naturbilleder, som parret så sælger via hjemmesiden. Nyhedsbrevet giver lidt ekstra, hvor Mikkel fortæller om nogle af billederne, om livet som naturfotograf og om, hvorfor han lige har taget netop de billeder.

Nyhedsbrevet er meget velskrevet, jeg har en mistanke om, at det er Kamilla, der står bag formuleringerne, men det er under alle omstændigheder hyggeligt at læse, så selvom du ikke mangler billeder til din bolig, så tjek siden og skriv dig op til nyhedsbrevet.

Hør radio, når du har tid

Selvom radio er et gammelt medie, så lever det stadigt, måske bedre end nogensinde. Med podcast kan du vælge dine ynglingsprogrammer og høre dem, når du har tid. Med et par høretelefoner kan du lave en masse praktiske ting samtidig; lave mad, gøre rent eller luge i haven.

For nogle år siden lyttede jeg til en hel podcast-serie, "Kongerækken", med et afsnit om hver af de danske regenter lige fra Gorm den Gamle. Det var både informativt og underholdende, fordi værterne havde deres helt egen stil.

DR har også en række udsendelser, der efterfølgende kan findes som podcast, hvis du ikke lige fik dem hørt første gang, de var i æteren.

Som journalist kan jeg godt lide at høre "Mennesker og Medier" med Kurt Strand, der bliver sendt fredag formiddag og efterfølgende kan høres som podcast. Det er selvfølgelig også min egen branche, hvor Kurt Strand tager fat i både aktuelle og mere skæve vinkler på mediebranchen.

En anden podcast, der tager fat i danskernes problemer er, "Mads og Monopolet", sendt lørdag formiddag, hvor en række kendte danskere giver deres på løsning af lytternes problemer. Nogle problemer er alvorligere end andre, men panelet giver deres personlige bud på løsningerne.

Stillingen i Superligaen

Ugen slutter som regel med fodboldmagasinet på DR1. Jeg er ikke decideret fan, som nogle af mine kollegaer er, men det er meget hyggeligt at følge med i stillingen i Superligaen.

Den tidligere vært, Peter Møller, kørte sit helt eget show, men jeg synes faktisk, at den nuværende vært, Josefine Høgh, er ved at komme godt efter det efter en lidt nervøs start. Man kan godt mærke, at hun selv har spillet fodbold på højt niveau, og hun bliver mere og mere sikker foran kameraet.

Det er dejligt at se Mikkel Jezequels flotte naturbilleder.
0/0
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Et Æ, et Ø og et Å: Rafaellas tatovering vil minde hende om en skøn tid i Vestjylland

Annonce
Annonce
Ringkøbing

Forstanderposten er sikret på Vestjyllands Højskole - i hvert fald det næste år

Kultur

Ugen der kommer: Lyse nætter, hurtige biler og trætte løbeben på stranden

112

To indbrud i varebiler i Lem

Kultur

MC-bagmand siger tak for turen efter 22 år

Ringkøbing For abonnenter

Stor læring og en helt særlig oplevelse: 2. klasse skal spille med DR Symfoniorkestret

Kultur

Tag en Ringkøbing-selfie: Kulturportal bliver stående sommeren over

Ringkøbing

Se alle billederne: Folk valfartede til indvielse af madpakkehuset

112

Mand gik omkuld: Måtte sove rusen ud i arresten

Navne

Gymnasierektor: Der har været for mange begravelser i de seneste par år