Annonce
Fodbold

Det var på grænsen til det kedelige

JEfter alt for lang tid ude med eftervirkninger af flere hjernerystelser var Jeppe Solgaard til venstre endelig på banen igen for Ringkøbing IF. Jeppe Solgaard spillede første halvleg mod Aabyhøj, inden han hastede af sted på to ugers ferie til Bali. Arkivfoto: Ole Nielsen
Ringkøbing IF 2 hentede et brugbart point i jyllandsserien 2 ved at spille 0-0 hjemme mod Aabyhøj, men direkte nedrykning er stadig en risiko for RIF 2.

Ringkøbing: Rent teknisk og spillemæssigt var det udmærket, tempoet var i orden, men det var godt nok ikke særligt underholdende, da Ringkøbing IF 2 søndag eftermiddag havde besøg af Aabyhøj. Derfor var det helt i orden, det sluttede 0-0.

Det resultat kunne Aabyhøj godt bruge, for nu er de helt fri af nedrykning. Og man kunne se, uafgjort var fint for dem. Gennem hele kampen stod de med rigtigt mange spillere hjemme, og det var sjældent, de satsede noget som helst.

RIF ville nok gerne, men de kunne ikke skabe ret meget. I front havde unge Elliott Baliti det svært i første halvleg hele tiden omgivet af en håndfuld forsvarere, og bortset fra et enkelt hovedstød over mål fra Emil Balleby Cramon var RIF totalt ufarlige i første halvleg.

Anden halvleg startede med et hovedstød fra Mikkel Brogaard på trekantsammenføjningen efter hjørnespark, hvor efter Aabyhøj begyndte at vise en smule rent offensivt. Men det var kun på hjørnespark, de blev nærgående. Den ene gang blev bolden headet på overliggeren, og anden gang dansede bolden tæt på RIFs mål, men der blev ikke afsluttet.

I overtiden fik RIF den chance, de skulle have vundet på. Efter hjørnespark stod Mikkel Brogaard pludselig fri tæt under mål, men han fik afsluttet skidt, så gæsterne kunne slippe med skrækken.

- Ingen af holdene turde risikere noget, så det var ikke meget, der skete foran mål. Hvis Bramming vinder i sidste runde, og vi selv taber, så rykker vi direkte ned. Undgår vi det, skal vi spille playoff for at undgå nedrykning. Intet er afgjort, sagde RIFs træner Allan Mikkelsen.

Jyllandsserien 2

Ringkøbing IF 2-Aabyhøj 0-0

Ingen udvisninger eller advarsler. RIF skiftede Jeppe Solgaard ud i pausen med Andreas Lauridsen, og efter 64 minutter kom Magnus Merrild og Mads Dahl Overgaard på banen for Elliott Baliti og Christian Abildgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce