Annonce
Debat

Det sorte rige: En langtidsparkering af 1.037.037 sortblanke biler

Hvis solcelleplanerne gennemføres, som investorerne ønsker det, så vil det svare til, at 1.037.037 biler som min parkeres side om side i området. Foto: Birgitte Vinding
Annonce

Læserbrev: Der er konkrete planer om at etablere 7 millioner kvadratmeter solcelleindustri i et smukt og særegent naturområde mellem Stauning, Dejbjerg og Velling.

Jeg har en sort bil. Overfladen på den måler 6,75 kvadratmeter. Hvis solcelleplanerne gennemføres, som investorerne ønsker det, så vil det svare til, at over EN MILLION BILER som min – helt præcis 1.037.037 biler - parkeres side om side i området. Der er tale om lagtidsparkering i minimum 15 år.


Et mindre areal må kunne gøre det. Selv hvis solcelleparken får den halve størrelse, vil investorerne tjene gode penge.


Et mindre areal må kunne gøre det. Selv hvis solcelleparken får den halve størrelse, vil investorerne (hvoraf nogle slet ikke bor i området) tjene gode penge.

Det er byrådets beslutning, om Stauning-Dejbjerg-Velling skal lægge jord og natur til en sortblank kolos af så gigantiske dimensioner.

Jeg håber, at svaret bliver et ja til et projekt af den halve størrelse – altså et areal, der svarer til max. 500.000 langtidsparkerede sortblanke personbiler. Og jeg håber, at byrådet svarer et rungende ja til, at vi skal kunne være her alle sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Lørdagens coronatal: Otte nye smittede i Ringkøbing-Skjern Kommune

Annonce