Annonce
Ringkøbing IF

Det sker bare ikke - RIF tabte igen på hjemmebane i 2. division

Jacob 'Jay' Andersen blev noteret for en scoring. Senere brændte angriberen et straffespark, og så tabte RIF 3-1 hjemme mod Dalum. Arkivfoto: Mads Dalegaard
En elendig start med to mål, et brændt straffespark og generelt for lidt kvalitet i tingene. Ringkøbing IF er bare skidt kørende i 2. division, og søndag endte det med nederlag på 3-1 hjemme mod Dalum.

Ringkøbing: Nederlag på hjemmebane - igen.

Ringkøbing IF fortsætter deres elendige sæson i 2. division. Mange skuffelser blev suppleret med en ny af slagsen, da RIF søndag tabte 3-1 mod bundholdet Dalum.

I nogle kampe har der været rimelig kvalitet. Men det var der alstå ikke i dag.

Jo i perioder kunne RIF sagtens være med rent spillemæssigt. Men alt andet havde da også været en overraskelse, når man har besøg af et hold af Dalums kvalitet. Gæsterne var ikke specielt gode, men det var RIF så sandelig heller ikke.

Alligevel var der - igen - mulighed for at hente point. Men et brændt straffespark lige før pausen endte med at blive dyrt.

Kampen startede skidt. I femte minut gav RIF et indkast væk. Indkast, to afleveringer, indlæg fra baglinjen, mål af fri spiller midt for mål. 1-0 til Dalum.

- Kom igen, råbte målmand Mads Petersen.

- Nej kom i gang, lød det fra en tilskuer.

Og han havde ret. RIF var slet ikke i gang i de første minutter. Der kom da også endnu en scoring mindre end ti minutter senere. Hjørnespark gav en hovedstødsduel tæt under mål. Bolden havnede selvfølgelig hos en Dalum-spiller, der forholdsvis let kunne sende bolden i mål.

Så var der ro på RIFs fangruppe bestående af to mand med tromme og fire flag.

Heldigvis fik RIF nyt mod efter 20 minutter. Målet lignede Dalums scoring til 2-0. Et hjørnespark gav hovedstødsduel. Den løse bold havnede hos Nikolaj Pape, der fik afsluttet. Målscorer blev dog Jacob 'Jay' Andersen, der med knæet dirigerede bolden i mål til 2-1.

Resten af f'ørste halvleg var RIF bedst. Der var flere indlæg, hvor af et enkelt fra Klaus Moesgaard tog overkanten af overliggeren, men rigtigt farligt blev det ikke.

Altså ikke før ganske kort før pausen. Mikkel Kjeldstrup sendte en fornem stikning frem mod Mikkel Jakobsen, der med en fiks berøring snød en forsvarer, der lavede straffespark kort inde i feltet. Jacob 'Jay' Andersen skulle sparke. Det gjorde han også med venstrebenet, men han sendte bolden forbi højre stolpe, mens målmanden lå i modsatte side af målet. Meget skidt.

Anden halvleg startede med et fladt langskud fra Jesper Dalsgaard, hvor målmanden reddede til hjørnespark. Men derfra tog Dalum over med hensyn til afslutninger. Godt skud på overliggeren og siden direkte frispark, som Mads Petersen lige akkurat fik op på overliggeren og videre til hjørnespark.

RIF forsøgte at komme frem til en udligning. Der var langskud over må¨l fra Martin Egelund, og Mikkel Jakobsen fik langskud reddet. Dalum var dog lige så farlige. Et kontraløb gav skud, som Mads Petersen reddede med en fodparade. Lidt senere mistede midtbanen bolden igen, og det gav nyt skud, som Mads Petersen reddede til hjørnespark.

Det hele løb ud i ingenting, for der var sjældent et slutprodukt i de ting, RIF forsøgte at skabe rent offensivt. Frustrationerne blev bare større og større - især på tilskuerpladserne.

Og det sluttede skidt. Endnu en scoring tæt under mål efter forsvarsspil uden konsekvens. 3-1 til Dalum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce