Annonce
Vestjylland

Det skal der ske med bagerbutikken i Ulfborg

I april sidste år måtte Bageren på Holmegade lukke helt ned, da selskabet gik konkurs. I dag har Houlind Invest overtaget bygningen. Arkivfoto
Endnu ved selskabet Houlind Invest ikke, hvem der skal overtage butikslokalerne på Holmegade 13, som indtil foråret sidste år lagde lokaler til byens bager.

Ulfborg: Knapt var der åbnet en bager på Holmegade 13 i Ulfborg, før bagerbutikken blev lukket igen. Den blev tilføjet til rækken af tomme butikslokaler i byen.

Men nu har Houlind Invest opkøbt de tomme lokaler.

- Folk troede, at der skulle være elbutik dernede, men det er altså ikke planen, siger indehaver Michael Houlind, der driver installatør-virksomhed i Lemvig og Vemb.

I stedet er det planen, at lokalet skal istandsættes - og udlejes til en erhvervsdrivende.

- Vi skal have shinet bygningen op til foråret, så den kommer til at se pæn ud. Der har tidligere været problemer med rotter på adressen. Det problem skulle nu være løst. Men skal der være fødevarer igen, skal vi være helt sikre på, at der er styr på det, siger Michael Houlind, der ikke er afvisende overfor, at en ny bager kan rykke ind.

Houlind Invest har 150 lejemål i Nordvestjylland. Og spørger man Michael Houlund, er man meget fortrøstningsfuld i forhold til at finde nogen, der vil rykke ind:

- Med den placering burde man kunne finde en, siger han.

Udover butikslokalet skal også lejligheden ovenpå besættes med en lejer, er planen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

Jens Andersen om Kim Larsens liv

Leder

Dagbladet mener: Man bliver stolt over de fastboendes 'folkebevægelse'

Man bliver flov overfor turisterne. Sådan lyder den korte, kontante begrundelse for et initiativ, der forleden fik 20 lokale frivillige til at trække i gummistøvlerne og trodse møgvejret for at bruge deres lørdag på at samle de store mængder affald op, som i månedsvis har skæmmet grøfterne langs Klitvejen. Bag initiativet står Hvide Sande-parret Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen. Det er dem, der har følt sig så flove over at se den smukke Margueritrute omdannet til en skamfuld skralderute, at de har valgt at tage affaldssækken i egen hånd og gøre noget ved sagen. I første hug blev 74 sække fyldt med øldåser, flasker, slikposer og meget andet skidt. 74 sække! Men der er såmænd tilstrækkeligt med skrald tilbage til, at man kan samle lige så meget op og mere til, når succesen gentages lørdag 29. februar - selvfølgelig forudsat, at der også denne gang dukker en pæn flok frivillige kræfter op, som vil bruge lidt af weekenden på en fælles forskønnelse af grøftekanten. De store mængder affald dukkede op til overfladen, da kommunens folk for nogle måneder siden rensede grøfterne op for at gøre dem i stand til bedre at kunne tage de store mængder af regnvand. Der var røster fremme om, at kommunen burde rydde op efter oprensningen, men afdelingsleder for Vej og Park Kristian Korsholm måtte med beklagelse afvise, at det kunne komme på tale. Det ville kræve mandetimer, der ikke er budget til, forklarede han. Det er sund fornuft, at kommunens ressourcer lige nu gør bedst fyldest ved at blive brugt på at skaffe afløb for de enorme vandmængder. Og det er udtryk for et beundringsværdigt borgersind, når private mennesker som Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen ikke nøjes med at brokke sig over kommunen eller måske rense lidt på egen matrikel, men i stedet går forrest i en hel lille 'folkebevægelse'. Herfra letter vi på sydvesten og bukker i stor respekt for initiativet. Mennesker som jer er der god grund til at være stolt af! Der er mulighed for at blive en del af 'bevægelsen', hvis man møder op på parkeringspladsen ved genbrugsstationen i Hvide Sande lørdag 29. februar klokken 10. Det er ganske gratis at deltage. Og hvis andre byer skulle lade sig inspirere, fortæller vi gerne om det i Dagbladet.

Annonce