Annonce
Ringkøbing-Skjern

Det nye skoleår fik en varm start

De 73 elever i Ådum Børneunivers fik en fik og varm start på skoleåret.
Skemaet er som før ferien. Men coronaen betyder, at skoletiden fortsat ikke er helt "normal".
Annonce

Ådum: Mandag morgen gik flaget til tops på Ådum Børneunivers. De 73 elever, forældre og endda enkelte bedsteforældre var med i kredsen rundt i skolegården.

"I østen stiger solen op" blev sunget i sol og under skyfri himmel. Skoleleder Helle Grønkjær sagde velkommen til alle på denne første dag efter ferien og gav orientering til fælles interesse. Lærerne havde i den forløbne uge gjort klar til nyt skoleår.

- Tidsmæssigt er skemaet som før Coronaen. Der er normal skoletid, men ikke normalitet endnu. Pas godt på hinanden, hold afstand og vask hænder,  understregede Helle Grønkjær.


Der er normal skoletid, men ikke normalitet endnu. Pas godt på hinanden, hold afstand og vask hænder

Helle Grønkjær, skolelever, Ådum Børneunivers


Inger Dam Nielsen glædede sig til at modtage ni elever i 0. klasse og sagde, at hver af dem fik en skoleven fra 4. klasse, som passer ekstra godt på de små. Efter tur blev de kaldt frem, og der blev hilst vennerne imellem og givet en venskabsbamse til de nye skolebørn.

Den første time foregik i klasseværelserne, hvor også forældrene var velkomne, inden kaffen og rundstykker kunne nydes i gymnastiksalen "med afstand". Men først stemte alle med i "Skolen er i gang - vi starter med en sang".

Så ringede skoleklokken ind, og hver elev afventede på deres "plet" i skolegården, før de efter tur og med afstand kunne gå ind til deres klasse og egen plads. Sådan foregår det også efter frikvartererne, som der er lidt færre af på det nye skema.

Skolen gøres ren fra tidlig morgen som før, og desuden er der ekstra ansat hjælp til at ’spritte’ legeredskaber af på legepladserne i dagens løb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce