Annonce
Ringkøbing-Skjern

Det myldrede med narko- og spritbilister: Kvinde mistede bilen øjeblikkeligt

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Der var masser af bilister på vejene, som slet ikke burde være der torsdag aften og natten til fredag.
Annonce

Tarm/Skjern/Velling/Nr. Nebel: Der var masser af bilister på vejene, som slet ikke burde være der torsdag aften og natten til fredag.

Politiet havde derfor mere end travlt med at notere i bødeblokken.

Flest sigtelser fik betjentene delt ud i på Åboulevarden i Tarm, hvor man klokken 20.00 standsede en bil, der blev ført af en 44-årig kvinde. Hun blev bedt om at afgive en narkometertest, der viste sig at være positiv. Desuden kørte kvinden også bilen, mens hun var frakendt sit kørekort - og da det ikke var første gang, hun blev snuppet for den forseelse, konfiskerede politiet bilen.

I bilen sad også en 32-årig mand, som politiet sigtede for at være i besiddelse af godt et gram amfetamin.

Annonce

Narko på to hjul

På rastepladsen på Herningvej øst for Velling fik politiet endnu en narkofangst. Betjentene opdagede en bil, der holdt parkeret og tog kontakt til chaufføren.

Dette møde gav anledning til en ransagning af bilen og visitation af manden, hvor betjentene fandt lidt over fem gram hash i mandens lomme.

Den var også gal på Holstebrovej i Skjern klokken 02.26, hvor der dog ikke var tale om narkobilist, men en narkomotorcyklist.

Desuden kunne politiet her konstatere, at den sigtede heller ikke havde generhvervet kørekortet efter at have mistet det tidligere.

Endelig var også en enkelt spritbilist på færde tidligere torsdag aften klokken 19.40. Her modtog politiet en anmeldelse om en mand, der var for fuld til at måtte køre bil. Det skete på Tippervej i Nr. Nebel, hvor betjentene kunne slå kloen i en 52-årig mand, som rigtig nok havde en promille, men som imidlertid ikke havde noget kørekort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce