Tarm

Det mobile borgmesterkontor besøger Tarm

Det mobile borgmesterkontor var her på besøg på Hoven-virksomheden Future Rundbuehaller. Foto: Niels Finnerup

Tarm: Byens borgere behøver ikke at rejse så langt, hvis de vil have en snak med borgmester Hans Østergaard. Mandag 18. februar triller han igen ud i kommunen med sit mobile borgmesterkontor, og denne gang havner han i Idrætscentret i Tarm kl. 13-16.30.

Konceptet med det mobile borgmesterkontor har været en succes, og sidste år trillede kontoret på tur fire gange.

- Det er gået over al forventning, tror jeg godt, at jeg kan sige, fortæller borgmesteren i en pressemeddelelse.

På baggrund af den velbesøgte tour i 2018, havde han allerede inden årsskiftet besluttet sig for at videreføre det åbne borgmesterkontor i 2019.

- For mig har det været rigtig rart at møde så mange engagerede borgere til en uformel snak og en kop kaffe ude i deres hverdag eller på deres hjemmebane, og jeg har da også det indtryk, at mange borgere er kommet til mig med ting, de måske ikke havde ulejliget sig med at køre til Ringkøbing og banke på døren til borgmesterkontoret på Rådhuset for at fortælle mig, siger han.

Tilgængelig for alle

Når borgmesteren tager imod i Tarm, sker det sammen med kommunaldirektør Jens Peter Hegelund Jensen og marketingkoordinator Margrete Sørensen.

- For nogle kan det måske virke både langt og besværligt at komme til Rådhuset i Ringkøbing for at få en snak med deres borgmester. Derfor har jeg gjort det til en prioritet at være tilgængelig for alle - blandt andet ved at komme ud i alle hjørner af kommunen og møde folk der, hvor de bor, siger Hans Østergaard.

0/0
112

For lidt samfundstjeneste giver fængselsophold

112

Bilister slap uden skader efter trafikuheld

Tarm

Husholdningsforening besøgte Samstyrken

112

47-årig anholdt mand mistænkt for narkokørsel

Skjern Å

Martin vandt konkurrence med sin første laks: Jeg har stadig kriller i kroppen

112

Tyve kørte ny Mercedes til Tinghedevej