Annonce
Ringkøbing

Det mindede lidt om sommer

De glade vindere fra Royal Unibrew match på Holmsland Klit Golf. Privatfoto

Søndervig: Tirsdag var der 40 deltagere fordelt på to rækker, da der blev afviklet Royal Unibrew match på Holmsland Klit Golf. Det var blæsende, men solen begyndte dog i løbet af matchen, at minde os om, at det - trods alt - er sommer.

I A-rækken blev der spillet slagspil, og vinder var Johnny Bek fra Struer GK med slag 70 netto/80 slag brutto foran Peter S. Jørgensen fra Søllerød med 71 slag netto/79 brutto. På tredjepladsen kom Emil Hansen fra Holmsland med 72/81, og på fjerdepladsen var det Lisbeth Dencker fra Struer med 74/92.

B-rækken blev vundet af Karin Andrup fra Holmsland med 35 stablefordpoint foran Svend Mulbjerg fra Holmsland med 35, Mogens Kalhøj fra Ikast Tullamore med 34, Mathias Lund fra Bryttsâtter GK med 33 og Søren Vindelbo fra Holmsland med 33 point. Tættest flaget på rød hul 8 var Johnny Bek fra Struer med 5,98 meter, mens Lisbeth Dencker var tættest på flaget på hvid hul 8 med 2,66 meter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Gør din borgerpligt - gå på restaurant

Hånden på hjertet... Hvornår har du sidst spist på en restaurant i din hjemby? Hvornår har du og din bedre halvdel sagt til hinanden: "I aften går vi ud at spise på Restaurant Xxx"? Hvornår har du og en flok venner senest sat hinanden stævne på en af byens restauranter for få en kulinarisk oplevelse? Og det tæller altså ikke, at I en fredag aften dropper madlavningen og henter en pizza eller noget andet ud af huset-mad. Vi taler om et rigtigt restaurantbesøg med menukort, opvartning og hele pibetøjet. Det er længe siden, ikke sandt? Et tilbagevendende samtaleemne blandt borgere her i kommunen er, hvorfor pokker vi ikke har ret mange gode restauranter. Ikke et ondt ord om ud af huset-spisesteder eller burger-, kylling- og pommefrites-restauranter, som vi har masser af; de kan såmænd sagtens være udmærkede. Vi taler om restauranter med kok i køkkenet, spisekort og tjener, der serverer en god middag, lavet på gode råvarer til en pris, der gør det muligt for en familie at spise ude uden at blive ruineret. De findes selvfølgelig - ingen nævnt, ingen glemt. Men når vestjyder taler med hinanden om restaurant-situationen, høres en tilbagevendende klage: Der er alt for få steder, hvor vi kan spise en ordentlig middag til rimelig penge! Vi lokale er ikke alene om beklagelserne. Den seneste tilfredshedsundersøgelse blandt turister viser, at de, der rejser til vort område, har den samme oplevelse; og den er særlig gal i Ringkøbing-Skjern Kommune på trods af, at vi har millioner af turistovernatninger hvert år. Udfordringen giver turistbranchen grå hår i hovedet. Med god grund. Et bredt udbud af spisesteder af god kvalitet øger et turistmåls tiltrækningskraft. De behøver ikke at være Michelin-klasse; men de må gerne hæve sig over fast food- og buffet-niveau. Hele turistbranchen og kommunen med har fokus på madområdet, hvor nøgleordet ikke mindst er "lokale råvarer". Desværre rykker det bare ikke rigtig. Kokkene vil åbenbart hellere arbejde østpå, tjenerne ligeså, og efterspørgslen svinger vildt, alt afhængig af årstiden. Det er ikke nemt... Der er kun en udvej. Vi må alle gøre vores borgerpligt. Vi må til at spise noget mere ude!

Annonce