Hvide Sande: I sig selv kan det være lidt af en sejr for en restaurant at blive nomineret, når Den Danske Spiseguide uddeler en række priser. Det er da også dette, de nu må tage til takke med på Kommandobroen by Grantland i Hvide Sande.
I foråret blev den vestjyske restaurant nomineret i kategorien 'Årets fiske- og skaldyrsrestaurant', og tidligere på ugen stod det klart, at prisen gik til Restaurant Essens i Frederikshavn.
Da indehaveren af Kommandobroen, Michael Grantland, blev gjort bekendt med nomineringen fra Den Danske Spiseguide, konstaterede han, at 'det er ret fedt, at man kommer helt herud.'
Et par måneder senere fik den vestjyske restaurant uanmeldt besøg af Berlingskes mad- og vinredaktør, Søren Frank, der afrundede sin anmeldelse med denne bemærkning:
- Hvad angår Kommandobroen by Grantland takserer vi en aften med god betjening og et fint gastro light-køkken til fornuftige priser til fire store stjerner.
Gode oste på Mols
Ved prisuddelingen tidligere på ugen gik hovedprisen 'Årets restaurant' til AOC i København, og priserne blev også i hovedstaden i kategorier som 'Årets gennembrud', 'Årets grønne køkken' og 'Årets teamwork.'
Til gengæld pegede pilen mod Jylland, da det gjaldt 'Årets landevejskro', hvor prisen gik til Fladbro Kro ved Randers, mens prisen for 'Årets oste' gik til Molskroen ved Ebeltoft.
Bent Christensen udgav i 1978 den allerførste udgave af Den Danske Spiseguide, og den er udgivet årligt lige siden.