Annonce
Skjern Håndbold

Det ligner ikke en returbillet til Skjern Håndbold - Bjarke Christensen forlænger med Mors-Thy Håndbold

Den tidligere Skjern-spiller Bjarke Christensen til venstre jubler efter endnu en scoring for Mors-Thy Håndbold. Dem kommer der garanteret mange flere af efter en kontraktforlængelse frem til sommeren 2023. Pressefoto Mors-Thy Håndbold
Bjarke Christensen har fået spilleglæden tilbage, efter han skiftede Skjern Håndbold ud med Mors-Thy Håndbold. Derfor har fløjspilleren forlænget med Mors-Thy frem til sommeren 2023.
Annonce

Mors: Den tidligere Skjern-spiller Bjarke Christensen og Mors-Thy Håndbold har lagt et år yderligere på den nuværende aftale, og Bette Balkan kan dermed glæde sig over, at Bjarke spiller i blåt frem til 30. juni 2023. Det skriver klubben i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

Den rutinerede venstrefløj kom fra Skjern Håndbold på en aftale på halvandet år i vinterpausen, og nu er parterne altså blevet enige om en forlængelse.


Jeg har valgt at forlænge, fordi Mors-Thy Håndbold har indfriet mine forventninger til fulde. Jeg har en stor rolle på holdet, stor tillid fra trænerne og allervigtigst, så har jeg fået spilleglæden tilbage.

Bjarke Christensen, håndboldspiller i Mors-Thy Håndbold


Sportsdirektør i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard, er godt tilfreds med, at aftalen er kommet i hus.

- Mors-Thy Håndbold og Bjarke har vist sig at være et endnu bedre match, end vi havde turde håbet på, og at det nu er mundet ud i en forlængelse, er vi glade for. Bjarkes rutine fornægter sig ikke, og jeg sikker på, at han med sin tilgang til håndbolden kommer til at bidrage og føre en masse brugbart til sit hold på og udenfor banen og til klubben generelt, Henrik Hedegaard.

Annonce

Glæder sig over at have fremtiden på plads

Bjarke Christensen glæder sig over at have fremtiden på plads og ser frem til de kommende år i Mors-Thy Håndbold.

- Jeg har valgt at forlænge, fordi Mors-Thy Håndbold har indfriet mine forventninger til fulde. Jeg har en stor rolle på holdet, stor tillid fra trænerne og allervigtigst, så har jeg fået spilleglæden tilbage. Det er en fornøjelse at spille i en klub med en stærk træningskultur, som er med til at lægge yderligere lag på mit spil, og som i sidste ende kan hjælpe mig med at nå mine personlige karrieremål, ligesom trænersetuppet med Jonas Wille og Lars Krarup også har været med til at gøre mit valg nemmere, siger Bjarke Christensen.

Hans forventninger til de kommende sæsoner er høje.

- Jeg ser et hold og en trup i rivende udvikling og med stort potentiale på alle positioner. Jeg er lodret uenig i de eksperterudtalelser, der har været - jeg mener, at vi er et hold, som man skal regne med i ligaen, og jeg håber på at være en figur i i forhold til at give Mors-Thy Håndbold et nøk opad i tabellen, så vi kan nå de mål som klubben, holdet og jeg selv har, siger Bjarke Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter: Halvdelen af aflyste arrangementer kan gennemføres uden brud på coronaregler

Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Annonce