Fodbold

Det kører ikke for Spjald IF

Habib Hussein var tæt på en udligning for Spjald IF, da Spjald tabte 2-0 i Brande. Arkivfoto: Morten Stricker.
For tredje kamp i træk tabte Spjald IF i serie 1, da det blev 2-0 ude mod Brande. Nu venter bundgyser mod Herning Fremad efter påske.

Brande: En taktisk ændring i pausen var lige ved at blive point værd for Spjald IF ude mod Brande, men i sidste ende blev det til et nederlag på 2-0.

- Set over hele kampen var det nok okay, lød det fra holdleder Aksel Vestergaard.

Han havde set en første halvleg, hvor Spjald virkelig var under pres.

- Vi var dårlige. Vi kunne slet ikke ramme hinanden, så vi skabte kun en enkelt chance i de første 45 minutter, fortalte Aksel Vestergaard.

Brande var langt farligere. De havde en del afslutninger, men enten reddede en velspillende målmand Oliver Sloth Holm, eller også afsluttede Brande forbi mål.

- Derfor var det lidt synd for Oliver, at Brande kunne score på en ripost til 1-0 mod slutningen af første halvleg, sagde Aksel Vestergaard.

I pausen ændrede Spjald fra 3:5:2 til 3:4:3.

- Det gav en del mere spil. I 20 minutter kørte det rigtig godt, og vi var bedst i den periode. Habib Hussein og Lukasz Rogozik havde begge en god chance, uden vi fik scoret, og der var andre pæne angreb. Vi pressede på, og det blev straffet med et mål i overtiden på en omstilling, hvor afslutningen blev rettet af på en spiller på vej i mål til 2-0. Nu skal vi møde Herning Fremad lige efter påske i en allerede meget vigtig bundkamp, sagde Aksel Vestergaard.

Serie 1 pulje 9

Brande-Spjald IF 2-0

Mål: 38. minut: 1-0. 01. minut: 2-0. Ingen udvisninger eller advarsler. Spjald skiftede Emil Risberg og Søren Vestergaard ud med Jeppe Møller og Bjarke Kristensen i pausen.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF