Annonce
Ringkøbing

Det iskolde GYYYYYYYYS: Minus 10 grader holder ikke rigtige vestjyske vinterbadere på land

Et koldt gys ud for havnen i Ringkøbing en solrig lørdag formiddag. Her er det Lissi Christensen, Gitte Risom Nyrup og Lene Rytter. Foto: Lars Egelund
Vinterbadere i alle aldre – men nok mest ’det grå guld’ – stod denne lørdag formiddag i kø på molen ved lystbådehavnen i Ringkøbing for at få det kuldechok, der iflg. dem er med til gøre Vestjylland til et endnu bedre sted at leve.
Annonce

RINGKØBING: Havnefogeden havde lavet et perfekt forarbejde i form af et 1½ kvm. hul, savet i den mindst 15 centimeter tykke fjordis.

Og solen var i den grad med alle disse ’vikinger’ – mest af hunkøn! – at selv fotografen næææææsten lod sig friste til at gå planken ud og tage en dukkert i det iskolde vand.

Et koldt gys ud for havnen i Ringkøbing en solrig lørdag formiddag. Her er det Nanna Sundgaard Jensen. Foto: Lars Egelund

Mange af de ’seje’ fremmødte aftalte allerede den kommende uges bade-træf. De gav udtryk for, at de er blevet aldeles afhængige af de lykke-endorfiner, som forskere betegner som kraftigere end morfin.

Man bliver simpelthen ’høj’ af den kolde dukkert, der giver en følelse af lyst og energi, hvorved immunforsvaret styrkes, så kroppen er bedre til at bekæmpe infektioner.

Uhhhh - det ser koldt, men dejligt ud. Foto: Lars Egelund

En jo ikke uvæsentlig sidegevinst i disse Covid-tider! Mon de mange iskolde gyyyyys kunne være medvirkende årsag til vores lave smittetal…?

Forholdene for vinterbaderne er glimrende ved Ringkøbing Havn. Foto: Lars Egelund
Interessen for at hoppe i fjorden - også i vintertiden - er stor. Foto: Lars Egelund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Byens ældste dametøjsbutik er klar efter corona-pause: Nu håber vi bare, at folk ikke har brugt alle deres penge på nettet

Skjern For abonnenter

Vestjylland skulle være Henris ferieflirt: Nu er han Skjern-mand og starter en lokal tv-kanal

Annonce