Annonce
Videbæk

Det Grønne Flag hejst hos Karins Børneparadis

Det Grønne Flag hejses. Pressebillede
Efter lidt forsinkelse på grund af Corona gik Det Grønne Flag til tops i flagstangen på St. Fjelstervangvej 15 hos Karin Bonde Nielsens private naturbørnepasningsordning.
Annonce

Fjelstervang: Markeringen af, at Karin Bonde Nielsens private naturbørnepasningsordning har modtaget Det Grønne Flag, blev fejret i selskab med børn, deres søskende og forældre samt en repræsentant fra kommunen, som holdt en lille ferie-pause.

Det Grønne Flag markerer, at Karins Børneparadis nu er certificeret ”Grønne Spirer” under Friluftsrådet. Karin Bonde Nielsen indledte med at byde velkommen, hvorefter byrådsmedlem Bjarne Svendsen (V) holdt tale, hvor han understregede, at det er vigtigt at passe på naturen ved at beskytte og pleje den.

Derefter var der eftermiddagskaffe og aftensmad selvfølgelig med naturen som gæst ved bordene for at vise, at natur er mange ting.

Annonce

Etableret for 16 år siden

Det Grønne Flag er en mærkningsordning under Friluftsrådet for institutioner og private, som passer børn. Det kan søges, hvis man lever op til kravene i bekendtgørelsen om Det Grønne Flag.


Det Grønne Flag er en mærkningsordning under Friluftsrådet for institutioner og private.


I hverdagen skal så mange som muligt være ude og være aktive i naturen, men samtidig også være aktive omkring at værne om naturen og dens ressourcer.

Siden etableringen af ordningen for 16 år siden har udelivet og dets muligheder i hverdagen altid været en meget vigtig faktor.

- hvidt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

150 tilskuere blev krydset af på listen inden de kunne komme til pokalkamp mellem Rækker Mølle Håndbold og Mors-Thy Håndbold

Annonce