Annonce
Videbæk

Det er træls: Westergaards Hotel må opgive sin afskedsreception

Det store traktement må udeblive, når Westergaards Hotel i Videbæk med Bent Graakjær og fri Hildigunn i spidsen takker af efter næsten et kvart århundrede. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Videbæk: - Det er rigtig træls!

Så kort kan det siges, når Bent Graakjær skal fortælle om beslutning om at aflyse afskedssalutten på Westergaards Hotel, som han har ejet og drevet med sin kone Hildigunn i næsten 24 år.

Men den nuværende coronasituation gør, at parret har valgt ikke at holde en afskedsreception 30. oktober, som det ellers var planen.

- Vi ville rigtig gerne have sagt farvel og tak til alle de gæster og virksomheder, der har støttet os gennem årene, siger den snart forhenværende hotelejer.

Bent Graakjær havde ellers planlagt en reception i tre etaper i løbet af dagen for at sprede gæsterne ud og undgå smitte.

- Men når forsamlingsforbuddet nu lyder på 10, og man fraråder unødvendige forsamlinger, ville det sende et forkert signal. Vi aner ikke, hvor mange der ville komme, for det er jo ikke kun et farvel til Hildigunn og mig, men et farvel til Westergaards Hotel, som det er i dag.

Annonce

Meget taknemmelig

Fra 1. november bliver Westergaards Hotel overtaget af brødreparret Henning og Torben Tobiasen, der har lejet en del af det ud til Møltrup Optagelseshjem, som skal drive café i den ene ende. Men det bliver altså en afslutning på mere end 160 års kro og hoteldrift uden megen spræl i.

- Vi sender folk en venlig tanke, og ellers ved jeg næsten ikke, hvad vi gør. Vi er på hotellet. Døren er åben, men der bliver ingen reception. Hvis folk stikker hoved ind, vil vi ikke forhindre dem i det, men der bliver ikke noget traktement, siger Bent Graakjær.

- Vi er ubeskriveligt taknemmelige for den opbakning, vi har fået. Jeg håber, folk ved, vi har været taknemmelige, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Landbobanken sænker grænsen for negativ rente: Fra nytår betaler du minus 0,6 procent på al kontant opsparing over 100.000 kroner

Annonce