Annonce
Fodbold

Det er træls - ny ubrugelig tredjeplads til Ølstrup G&U i serie 2

Per Bak kunne juble over sejrsmålet til 3-2 til Ølstrup G&U, men det var ikke nok til at komme i oprykningskampe. Arkivfoto: Mads Dalegaard
For anden sæson i træk blev Ølstrup G&U snydt af Grindsted i toppen af serie 2. Ølstrup vandt godt nok i sidste runde i Tjæreborg, men Grindsted fik point i Skjern, og så måtte Ølstrup nøjes med endnu en tredjeplads.

Tjæreborg: En tredjeplads for anden sæson i træk. Det blev de sørgelige kendsgerninger for Ølstrup G&U.

Men håbet om en andenplads og dermed oprykningskampe levede til det sidste.

- Vi fulgte selvfølgelig med i Grindsteds kamp i Skjern. Men det var der ikke meget ved i starten, hvor vi selv var bagud. Da kunne vi jo ikke bruge Skjerns føring på 2-0 til noget, fordi vi selv spillede lidt skidt, fortalte Ølstrups træner Jan Christensen.

Tingene begyndte at ændre sig efter 40 minutter, hvor Ølstrup fik udlignet til 1-1. Efter glimrende opspil kunne Simon T. Jensen spille bolden skråt bagud til Paw Bjørnkjær, der resolut sparkede bolden i mål.

Og det hele blev endnu bedre efter 70 minutter, hvor Tjæreborg tæt under mål sendte bolden i eget net efter indlæg i en situation, hvor Ølstrup nok selv havde scoret, hvis der ikke var lavet selvmål.

- Men så fandt vi ud af, at Grindsted havde udlignet. Så var vi lige vidt, fortalte Jan Christensen.

Kort efter udlignede Tjæreborg på flot hovedstød i målhjørnet fra kanten af feltet.

2-2 betød, at begge hold havde travlt. Ølstrup skulle score for at bevare håb om oprykning, og Tjæreborg skulle score for ikke at rykke ned.

Det blev Ølstrup, der scorede. Simon T. Jensen spillede Per Bak fri til sikker scoring til 3-2.

- Alt i alt en fortjent sejr, der bare viste sig ikke at være nok til noget som helst. Og det er vores egen skyld, vi ikke kom til at spille om oprykning eller lige frem rykkede direkte op. Vi har igen smidt for mange dumme point, sagde en skuffet Jan Christensen.

Serie 2 pulje 21

Tjæreborg IF-Ølstrup G&U 2-3

Mål: 8. minut: 1-0. 40. minut: 1-1 ved Paw Bjørnkjær. 70. minut: 1-2 på selvmål. 72. minut: 2-2. 85. minut: 2-5 ved Par Bak. En advarsel til Ølstrups Nikolaj Bonde efter 88 minutter. Ølstrup skiftede Per Bak ind efter 75 minutter for Michael Marhauer Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce