Annonce
Ringkøbing Håndbold

Det er skidt når Ringkøbing Håndbold skal være tilfreds med uafgjort hjemme mod Bjerringbro

Jesper Holmris, var glad for, at Ringkøbing Håndbold trods alt kunne juble over uafgjort, for det point var ikke fortjent, mente cheftræneren. Foto: Søren Palmelund
En dårlig kontrafase i første halvleg, dårligt angrebsspil i første halvleg, forsvaret holdt ikke aftalerne. På den baggrund var Ringkøbing Håndbolds cheftræner Jesper Holmris tilfreds med uafgjort mod Bjerringbro.
Annonce

Ringkøbing: For en måneds tid siden vandt Ringkøbing Håndbold suverænt en træningskamp i Bjerringbro med omkring ti mål.

Men selv om cheftræner Jesper Holmris i søndagens kampprogram havde snakket om, at Bjerringbro var så og så gode, så måtte Ringkøbing et eller andet sted være storfavoritter på hjemmebane mod selvsamme Bjerringbro.

Nu endte Ringkøbing så med at være glade for uafgjort.

- Ja for det point havde vi et eller andet sted ikke fortjent at få, fortalte Jesper Holmris efter en 20 minutter lang alvorlig snak med sine spillere i omklædningsrummet efter kampen.

Fra start havde det set ok ud. Michelle Brandstrup var direkte i sit spil i bagkæden, og hjemmeholdet førte 4-3. Men Bjerringbro fik lukket ned for Brandstrup, og resten af Ringkøbings bagkæde var ikke det store bevendt i resten af første halvleg, så Bjerringbro bragte sig foran 7-4.

Annonce

Ringkøbings bagkæde alt for tam

Ringkøbing fik en kort opblussen med fire mål på stribe, men ved pausen var Bjerringbro tilbage i front med 14-11.

Det var ellers ikke for, Bjerringbros spil så ud til at volde Ringkøbing problemer. Ringkøbing er fysisk stærkere end Bjerringbro, så meget af tiden kørte Bjerringbro bolden rundt uden at blive farlige.

Men når Ringkøbing så mistede tålmodigheden, når de satsede lidt, når de bakkede lidt for meget op, så kom Bjerringbro til nogle scoringer.

Og så var der forskellen i kontraspillet.

Der blev lidt spilletid til Arlinda Hajdari denne gang, og bagspilleren fik tilkæmpet sig et straffekast til Ringkøbing Håndbold. Foto: Søren Palmelund

Ringkøbing fik 11 muligheder i første og anden bølge i første halvleg - med usle fire scoringer som resultat. Bjerringbro fik seks kontraløb og seks scoringer.

Noget skulle der ske for Ringkøbing efter pausen. Det gjorde der også i form af at spille syv mod seks i angrebet. Ringkøbing begyndte at skabe gode chancer. Bagkæden scorede 12 gange, Marigona Hajdari havde fine opspil til Marie-Louise Sundgaard på højre fløj, så målene kom i en lind strøm.

Men det gjorde de også i den anden ende. Ringkøbings forsvar fandt aldrig den kvalitet, forsvaret ofte har. Bjerringbro kunne med lange angreb blive ved med at finde de åbninger, de skulle bruge, så gæsterne holdt sig i front frem til 26-26 to minutter før tid.

Annonce

Hektisk sidste minut

Det sidste minut blev hektisk. 45 sekunder før tid scorede Bjerringbro til 27-26. 18 sekunder før tid udlignede Michelle Brandstrup, og da Bjerringbro ikke nåede frem til en god afslutning i de sidste sekunder, endte det altså uafgjort.

- Lige nu er vi mega skuffede. Bjerringbro fulgte deres plan med tålmodigt spil, mens vi ikke fulgte vores plan. Bjerringbro har ikke styrke til at vinde de direkte dueller, men alligevel valgte vi at bakke op for hinanden i mange situationer, og så kunne Bjerringbro spille bolden videre. Det betød, de løb meget udvendigt på vore backs, fortalte Jesper Holmris.


Syv mod seks er efter min mening et lortespil, som jeg slet ikke mener, skulle være tilladt. Det sætter almindelige dueller meget ud af spil. Men i dag havde vi fordel af reglen.

Jesper Holmris, cheftræner for Ringkøbing Håndbold


Han kunne se sine spillere være stressede, fordi de hele tiden skulle jagte Bjerringbros føringer.

- Så er det ekstra hårdt at kæmpe et minut i forsvaret for så alligevel at ende med at lukke et mål ind. I det hele taget blev det hektisk blandt andet på grund af nogle udvisninger og andre kendelser, vi fandt helt hen i vejret, fortalte Jesper Holmris.

Han måtte ty til syv mod seks i angrebet i anden halvleg for at få gang i scoringen.

- Syv mod seks er efter min mening et lortespil, som jeg slet ikke mener, skulle være tilladt. Det sætter almindelige dueller meget ud af spil. Men i dag havde vi fordel af reglen, og det hjalp os til det ene point, sagde Jesper Holmris.

1. division damer

Ringkøbing Håndbold-Bjerringbro FH 27-27 (11-14)

Målscorere Ringkøbing Håndbold: Michelle Brandstrup 5, Marigona Hajdari 5, Marie-Louise Sundgaard 5, Sascha Juul 5 (1), Camilla Faartoft 3 (1), Marie Louise Søberg Nissen 2 og Alberte Simonsen 2.

Målscorere Bjerringbro: Line Gyldenløve Kristensen 8 (2), Louise Søndergaard 5 (1), Cilla Jespersen 4, Emilie Bangshøi 3, Line Frandsen 3, Sandra Haugaard 1, Maria Klausen 1, Louise Engstrøm 1 og Clara Bak Pedersen 1.

Straffekast: Ringkøbing 4 (2 mål), Bjerringbro 4 (3 mål).

Udvisninger: Rødt kort til Ringkøbings Rikke Jensen for tre udvisninger og en til Camilla Faartoft, to til Bjerringbro.

Tilskuere: 167 i Green Sports Arena i Ringkøbing.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Hvide Sande

Smitte på minkfarm nær Søndervig: Stribe af farme fra Vonå til slusen i Hvide Sande falder inden for døds-zonen

Annonce