Sport

Det blev slemt til sidst for Ringkøbing Håndbold

Hentriette Hansen scorede et par flotte mål fra fløjen i første halvleg. Arkivfoto Jørgen Kirk

Ringkøbing Håndbold hængte nogenlunde på Odense Håndbold til knap midtvejs i anden halvleg, men det sidste kvarter vandt topholdet med otte mål, så det endelige resultat blev 35-22.

Odense: Det gik helt som ventet, da Ringkøbing Håndbold onsdag aften mødte det suveræne tophold fra Odense Håndbold. På Fyn tabte Ringkøbing nemlig med 35-22.

Alligevel må Ringkøbing tage hjem med lidt af det mod og lidt mere af den energi, som træner Morten Secher håbede ville blive udbytte af kampen, hvis man da ikke fik point.

For Ringkøbing spillede ganske fornuftigt i angrebet meget af tiden. Godt og tålmodigt spil gav flere fine chancer. Fra start kneb det godt nok. Vestjyderne var bagud 5-1, men derfra så det ganske godt ud, og ved pausen førte Odense kun 16-11.

Den føring blev primært sikret på en forrygende kontrafase. Hjemmeholdet scorede faktisk halvdelen af deres mål på den konto i første halvleg.

I anden halvleg var der færre kontraløb, men alligevel scorede Odense lidt mere. Det var i takt med, at Ringkøbing begyndte at se lidt møre ud, lige som men i den grad savnede redninger fra Natasja Clausen og til sidst Clara Bak.

Uanset hvem Odense stillede med - og de brugte alle mand - så kom de frem til mange gode chancer. Så mange, at man aldrig var i tvivl om resultatet.

For Ringkøbing var Ida Lagerbon pænt skydende. I starten blev hun suppleret af Michelle Brandstrup, lige som Henriette Hansen lynede et par gange fra fløjen. Efter pausen var det Jane Mejlvang, der kom lidt bedre i gang.

Men alt i alt var der klasseforskel på top og bund. Fortjent sejr til Odense.

Heldigvis var der så gode takter af Ringkøbing, at der er begrundet håb om, de kan hente point i den vigtige bundkamp hjemme mod Randers på onsdag.

HTH ligaenOdense Håndbold-Ringkøbing Håndbold 35-22 (16-11)

Målscorere Odense Håndbold: Ingvild Bakkerud 6, Trine Østergaard 4, Stine Jørgensen 4 (2), Mie Højlund 3, Sara Trier Hald 3, Kathrine Heindahl 2, Nadia Offendal 2, Susanne Madsen 2, Freja Cohrt 2, Suzanne Bækhøj 2, Jessica Da Silva Quintino 1, Mette Tranborg 1, Kamilla Larsen 1 og Matilde Schæfer 1 (1).

Målscorere Ringkøbing Håndbold: Ida Lagerbon 7 (3), Jane Mejlvang 3, Michelle Brandstrup 3, Simone Rasmussen 3 (1), Henriette Hansen 2, Nanna Hinnerfeldt 2, Sille Thomsen 1 og Natasha Nolevska 1.

Straffekast: Odense Håndbold 3 (3 mål), Ringkøbing Håndbold 5 (4 mål).

Udvisninger: Odense Håndbold fire, Ringkøbing Håndbold fem, hvor af Ida Lagerbon fik rødt kort for tre udvisninger.

Tilskuere: 1642 i Odense Idrætshal 1.

0/0
Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Skjern Håndbold

Perfekt start på slutspillet for Skjern Håndbold

Skjern Håndbold

Skjern kunne ikke ønske en bedre start

Skjern Håndbold

Skjern har fået 52 straffekast flere end Holstebro

Sport

Tobias Rasmussen rykker tilbage til Nordsjælland fra Skjern Håndbold

Ringkøbing Håndbold

Fire spillere mere forlader Ringkøbing Håndbold

Skjern Håndbold

Emil Nielsen og Bjarte Myrhol på Årets Hold